شهرداری همدان با عوامل دخیل در تخریب مدرسه شهدای علم و فناوری برخورد قاطعانه کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۹۲۹۸
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان:

شهرداری همدان با عوامل دخیل در تخریب مدرسه شهدای علم و فناوری برخورد قاطعانه کند

بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان در نامه‌ای به سرپرست شهرداری همدان خواستار برخورد قاطعانه با عوامل تخریب مدرسه شهدای علم و فناوری شد.

شهرداری همدان با عوامل دخیل در تخریب مدرسه شهدای علم و فناوری برخورد قاطعانه کند

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان در نامه‌ای به شاکری، سرپرست شهرداری همدان خواستار عذرخواهی و برخورد با عوامل دخیل در تخریب مدرسه شهدای علم و فناوری در حاشیه شهر همدان شدند.

در این نامه آمده است:

کلیپی در فضای مجازی پخش شده که موجب تألم خاطر مردم و همچنین معلمان و دغدغه‌مندان تعلیم و تربیت شد. آنچه در حال حاضر دست به دست می‌چرخد زیرپا نهادن شأن و منزلت معلم است که لفظ معلم خود به تنهایی گویای هرچیزی است و لازم به اطاله کلام در این مقوله نیست.

 

اکنون که حیثیت جمعی معلم در راه علم و تربیت این چنین لکه دار شده و آنگونه که در کلیپ مزبور مشاهده می‌شود، فارغ از مشکلات صدور مجوز و ... نحوه برخورد مأموران مجموعه شهرداری به هیچ وجه متناسب با مکان مقدسی به نام مدرسه نیست. تنها عذرخواهی و دلجویی از مردم و معلمان و همچنین برخورد قاطع با عوامل دخیل در این هجوم ظالمانه می‌تواند اندکی موجب تسکین درد‌ها شود.

 

جامعه معلمین و دانشجویان خواستار اقدام فوری و انقلابی از سوی شهرداری موسوم به انقلابی در این زمینه هستند.

 

این نامه به دفتر امام جمعه همدان، دفتر رئیس شورای شهر همدان، مجمع نمایندگان استان همدان و اداره کل آموزش و پرورش این استان رونوشت شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار