به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا محمدی دانیالی با اشاره به اینکه دستور اخیر رهبر معظم انقلاب در ممنوعیت واردات کالاهای ساخته شده لوازم خانگی کره جنوبی بسیار ارزشمند است، گفت: این موضوع نشان از آن دارد که تولیدکنندگان داخلی باید تا حد توان به تکنولوژی روز مجهز و نیاز بازار را با ارائه محصولات باکیفیت تامین کنند.
وی با اعلام اینکه البته ممنوعیت واردات لوازم خانگی کرهای فقط مشمول دو برند کرهای سامسونگ و ال جی نبوده و شامل سایر کالاهای لوازم خانگی کرهای است، افزود: برای حمایت از تولیدکننده داخلی باید سیاست یکپارچهای را نسبت به برندها اتخاذ کرد تا نتیجه مثبتی بوجود آید.
رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران با بیان اینکه باید برای قاچاق محصولات لوازم خانگی که امروز یک چالش جدی به شمار میآید فکر اساسی صورت گیرد، تصریح کرد: امروز ۴۰ درصد بازار لوازم خانگی در اختیار کالاهای قاچاق است که این موضوع خود یک تنش جدی برای تولیدکنندگان داخل است.
وی با اعلام اینکه بارها از وزیر سابق درخواست کرده ایم فکری به حال کالاهای قاچاق موجود در بازار لوازم خانگی کنند، افزود: سالانه ۲.۵ میلیارد کالای لوازم خانگی قاچاق وارد کشور میشود. آنها هیچ گونه عوارض و هزینههایی پرداخت نمیکنند از آن طرف تولیدکننده داخلی باید به زحمت مواد اولیه خود را تولید و راهی بازار کند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در ادامه صحبتهای خود با تاکید براینکه امروز تولیدکننده داخلی گرفتار تحریمها و عوارض سنگین هستند، گفت: ریسکهای بسیار بالا سرمایه گذاری را در این صنعت دچار چالش کرده است از دولت میخواهیم برای رشد و توسعه صنعت لوازم خانگی تسهیلات لازم را در رفع موانع برای واردات قالب و ماشین آلات فراهم کنند. ما اگر بخواهیم تولید باکیفیتی داشته باشیم باید ابزار و قالبهای به روز خریداری کنیم، اما برای واردات با قوانین سخت گیرانهای روبرو هستیم.