آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۹۸۶۷

سفر آیت الله رئیسی به پرتوریا محور رایزنی تلفنی امیرعبداللهیان و وزیر خارجه آفریقای جنوبی

در رایزنی تلفنی امروز وزیر امور خارجه کشورمان با وزیر خارجه آفریقای جنوبی درباره سفر آیت الله رئیسی به پرتوریا و برگزاری پانزدهمین نشست کمیسیون مشترک در شش ماهه اول سال ۲۰۲۲ گفتگو شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز (دوشنبه) در گفتگوی تلفنی با خانم «نالدی پاندور» وزیر روابط خارجی و همکاری‌های بین المللی آفریقای جنوبی درباره روابط و همکاری‌های دوجانبه بین‌المللی گفتگو کرد و به تبادل نظر پرداخت.

در این تماس تلفنی موضوعات مختلف از جمله برگزاری دهمین نشست کمیته سیاسی در سطح معاونان وزرای امور خارجه دو کشور در تهران، برگزاری پانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک بین دو کشور در سطح وزرای امور خارجه، دیدار رسمی رئیس جمهور اسلامی ایران از آن کشور و سایر موضوعات مورد علاقه مورد گفتگو قرار گرفت.

خانم پاندور نیز ضمن ابراز خرسندی از دیدار با وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه برگزاری اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، بر اهمیت توسعه مناسبات دوجانبه و علاقه آفریقای جنوبی در این خصوص تاکید کرد و در همین راستا به سفر رئیس جمهور کشورمان به پرتوریا و همچنین برگزاری پانزدهمین نشست کمیسیون مشترک که به میزبانی آفریقای جنوبی طی شش ماهه اول سال ۲۰۲۲ قرار است در پرتوریا برگزار شود، اشاره کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با همتای خود در نیویورک ضمن تشکر از پیام‌های تبریک رئیس جمهور و دولت آفریقای جنوبی به رئیس جمهور و وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، روابط دو کشور را بسیار خوب توصیف کرد و گفت که هیچ مشکلی در روابط بین ایران و آفریقای جنوبی وجود ندارد.

امیرعبدالهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی امروز با همتای خود ضمن استقبال از این موضوع، بر تشکیل کمیته‌های فرعی سرمایه‌گذاری، انرژی و بهداشت و همچنین در دستور کار قرار دادن زمینه‌های مورد علاقه طرفین جهت همکاری و در راستای گسترش مناسبات تجاری و اقتصادی تأکید کرد.

طرفین در خاتمه بر تقویت همکاری در زمینه‌های بین المللی و منطقه‌ای تأکید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار