به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پنجشنبه شب در شورای اداری استان فارس با اشاره به فرآیندهای سفر گفت: قبل از انجام سفر، مذاکرات، مطالعات و بررسیهایی صورت میگیرد و هیئتهایی نیز برای بررسی نیازها به استان اعزام میشوند سپس جلساتی نیز با وزرا و سایر متولیان برگزار میشود تا میزان اعتبارات تخصیصی تعیین میشود.
وی با اشاره به اینکه با این تفاسیر سفرها شامل مطالعات قبل، بررسیهای حین سفر و مطالبات بعدی است، گفت: در این چهل ساله چنین روشی در شوراهای اداری دنبال نمیشده است، زیرا در گذشته استانداران در تهران نیازها را مطرح میکردند و مصوب میشد، اما در روند فعلی همه نیازها در شورای اداری مطرح و اعلام میشود که با این شرایط همه دولت متوجه خواهد شد که تمام مسئولان فعال در هیئت دولت باید برای تحقق مصوبات اقدام کنند.
رئیس جمهور اسلامی ایران گفت: این ۱۰۰ طرحی که مصوب شده همه مسائل استان نیست بلکه بخش دارای اولویت فارس است، زیرا تا وقتی طرح نیمه تام وجود دارد نباید دنبال طرح جدید برویم.
اولویت با طرحهای نیمه تمام
رئیسی با اشاره به سفر خود به مرودشت گفت: مردم منطقه آب برای استحمام هم مشکل داشت از این رو طرحهای نیمه تام باید سریعاً دنبال شود.
وی با اشاره به خشکسالی و مسائلی که امروز استان و منطقه گرفتار آن شده، گفت: باید پیگیر مشکلات باشیم و به نحوی از این محدودیت خارج شویم و راهکارهای آن را وزیر نیرو مطرح کرد که کمیتهای برای رفع مسئله خشکسالی تشکیل دادند.
وی گفت: این ظرفیت متناسب با مسائل استان توزیع میشود و مردم هم راضی خواهند شد تا خودشان در رفع مشکلات همراه دولت باشند.
رئیس جمهور اسلامی ایران گفت: فارس به خاطر وجود ارزشمند علما، دانشمندان و شعرای بزرگ، به قطب فرهنگی تبدیل شده است و از این رو باید این جایگاه فرهنگی حفظ شود که این امر نیاز به کار و تلاش دارد.
کارخانه آزمایش انبار پیاز شده است
حجت الاسلام رئیسی با اشاره به ساماندهی اطراف حرم مطهر شاهچراغ (ع) نیز گفت: ساماندهی اطراف حرمین شریفین باید انجام و جزو برنامههایی است که ما وظیفه داریم که حتماً دنبال شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: صنایع غیر فعال استان باید فعال شوند، صنایع چه در شهرکهای صنعتی و چه در مناطق دیگر فعال شود، مثلاً کارخانه آزمایشی فقط اسم آن مانده بود و برخی از قسمتهای کارخانه به انبار پیاز تبدیل شده که بسیار تأسف انگیز است.
وی گفت: باید تلاش شود بخشهایی که با اقدامات مقدماتی میتواند فعال شود و مدیران استانی و وزارت صمت کمک کند تا به چرخه تولید قرار بگیرد.
نجات کشور در گروی رونق تولید / تسهیلات بانکی به سمت تولید برود
وی با اشاره به اینکه ما در کشور باید تولید کننده باشیم، افزود: نجات کشور در گروی تولید است چه در صنایع و چه کشاورزی، اینکه بگوییم فلان کالا را از خارج وارد کنیم کشور را از استقلال صنعتی خارج خواهیم کرد.
رئیس جمهور اسلامی با تاکید بر اینکه تولید در کشور باید رونق یابد، تاکید کرد: رؤسای بانکها تسهیلات را به طرف تولید ببرند و اینکه نباید کارخانهای ۱۰ سال معطل نقدینگی باشد. از طرفی همه ما بحث میکنیم از افزایش نقدینگی از این رو این روند باید عملیاتی شود. اگر این اتفاق رخ ندهد و نقدینگی به سمت دلالی برود، تبدیل به سیل بنیان کن میشود.
حجت الاسلام رئیسی همچنین با اشاره به اینکه بخشی از درآمد گردشگری باید صرف همان منطقه شود، گفت: اگر درآمد گردشگری بالا برود باید درصدی از درآمد گردشگری صرف و خرج مشکلات اطراف خودش بشود.