کد خبر:۹۷۲۹۴
با حضور آيتالله تسخيري
همايش «جوامع در حال گذر» در ژنو برگزار ميشود
همايش بينالمللي «جوامع در حال گذر» ساخت آيندهاي مشترك توسط مسلمانان و مسيحيان به منظور تبادل نظر در مسائل مورد نظر مسيحيان و مسلمانان با يكديگر، 10 تا 13 آبان با حضور تسخيري، دبيركل مجمع تقريب مذاهب اسلامي در ژنو برگزار ميشود.
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، آيتالله محمدعلي تسخيري با حضور در همايش بينالمللي «جوامع در حال گذر»، درباره ارزشها و منافع مشترك مسيحيان و مسلمانان سخنراني ميكند.
در اين همايش شركتكنندگان و نمايندگان عاليرتبهاي از حوزههاي فرهنگي، علمي، سياسي موضوعاتي چون «از بحران تا همدردي صميمانه»، «نحوه حل مشكلات»، «طراحي هدفمند» و «ابزار كمك آموزشي براي فائق آمدن بر مشكلات» را بررسي ميكنند.
در همايش «جوامع در حال گذر» همچنين تبادل نظرهايي براي تدوين راههايي جامع براي ساخت آيندهاي مشترك به منظور بدست آوردن همدلي بيشتر و عدالت بالاتر در جوامع بر مبناي برابري و احترام همه افراد بشر به يكديگر مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد.
در اين همايش سه روزه، دبيركل جمعيت جهاني دعوت اسلامي ليبي، رئيس فدراسيون كليساهاي پروتستان سوئيس، اعضاي شوراي اديان سوئيس و شخصيتهاي علمي و فرهنگي از سراسر جهان حضور دارند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰