کد خبر:۹۷۳۳۱۰
عبدالملکی عنوان کرد

آخرین وضعیت حذف یارانه افراد ثروتمند و پرداخت آن به افراد کم‌درآمد از زبان وزیر کار

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران درباره فرآیند حذف و اضافه یارانه‌ها توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران درباره یارانه‌ها گفت: تا زمانی که بانک اطلاعاتی اقتصادی تکمیل نشود نمی‌توانیم فرآیند حذف و اضافه را انجام دهیم.

وی افزود: البته در دولت قبل فرآیند راه‌اندازی سامانه‌ها شروع شد، اما کامل نیست. به طوری که اطلاعات برخی خانواده‌ها به سال ۹۸ برمی‌گردد و تا تکمیل این سامانه‌ها نمی‌توانیم حذف و اضافه‌ای در باب یارانه‌ها انجام بدهیم.

عبدالملکی اضافه کرد: در رابطه با افزایش یارانه نقدی باید گفت که تصمیم‌گیری در نظام یارانه‌ها با دولت است، البته از گذشته نیز در این خصوص صحبت‌هایی شده، اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار