آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۴۴۰۵
وزارت اطلاعات اعلام کرد؛

انهدام ۷۸ باند قاچاق اسلحه و مهمات طی ۶ ماهه اول سال

وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عجل الله)، ۷۸ باند قاچاق اسلحه و مهمات طی ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ شناسایی و منهدم شده‌اند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در وزارت اطلاعات، ۷۸ باند قاچاق اسلحه و مهمات طی ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ شناسایی و منهدم شده‌اند.

در این عملیات‌ها ۲۱۷۰ قبضه سلاح شامل ۴۷۳ قبضه اسلحه جنگی، ۶۸۵ قبضه اسلحه شکاری، ۷۸۲ قبضه اسلحه کمری و ۲۳۰ قبضه انواع سلاح‌های دیگر کشف و با هماهنگی دستگاه قضائی ۲۰۱ نفر در این خصوص دستگیر و تحویل مرجع قضائی شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار