کد خبر:۹۷۴۷۷۲

انتقاد نمایندگان از هدیه توهین‌آمیز سفیر کره‌جنوبی

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از هدیه کره‌جنوبی به ایران گفت: آن‌ها باید ۷میلیارد دلار پول بلوکه‌شده ما را پس بدهند و باید بدانند تنها با سود روزانه این پول می‌توانیم روزانه میلیون‌ها ماسک و واکسن تهیه کنیم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اقدام اخیر سفیر کره جنوبی مبنی بر حضور در بیمارستان آتیه در تهران که با حضور رئیس بیمارستان 2000 ماسک به بیمارستان اهدا کرد و عکسی در این رابطه در حساب توییتر سفارت کره جنوبی منتشر شد باعث واکنش کاربران فضای مجازی و همچنین برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی شد که در ادامه می‌خوانید:

جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت، پاسارگاد و ارسنجان و عضو کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس در توئیتی نوشت:

حکایت اهدای 2000 ماسک (!) توسط سفیر کره مانند آن گوسفنددزدی است که از مال دزدی می‌بخشید تا باقی آن حلال شود.
شما اگر آرزوی شادی و سلامتی برای مردم ایران دارید آن 7 میلیارد دلار بدهی خود را بپردازید.

**انتقاد سلیمی از هدیه توهین‌آمیز سفیر کره‌جنوبی به ایران

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه و نماینده محلات در مجلس شورای اسلامی نیز در تذکری در جلسه علنی با اشاره به جریان هدیه توهین‌آمیز سفیر کره جنوبی به ایران، گفت: کره جنوبی نمی‌تواند اعتبار ازدست‌رفته خود را این‌گونه بازسازی کند، آن‌ها باید اثبات کنند یک کشور مستقل و به تعهدات خود پایبندند.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: آیا کره‌ای‌ها می‌دانند 7 میلیارد دلار پول ما را بلوکه کرده‌اند و آیا سفیر این کشور می‌داند تنها با سود پول آن‌ها می‌توان روزانه میلیون‌ها ماسک و واکسن تهیه کرد؟

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: آن‌ها بی‌شک بدهی زیادی به‌اندازه یک اقیانوس به ایران دارند و تنها با یک قطره نمی‌توانند اعتبار ازدست‌رفته را احیا کنند لذا از سفیر آن‌ها درخواست می‌کنیم امور دیپلماتیک را فرا بگیرند که از این اقدامات انجام ندهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار