کد خبر:۹۷۴۹۱۱
با حکم وزیر علوم؛

سرپرست دانشگاه بوعلی سینا منصوب شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر «حسین رضوان» را به عنوان سرپرست «دانشگاه بوعلی سینا» منصوب کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو در این حکم انتصاب آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه بوعلی سینا همدان» منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیۀ انقلابی، راهبرد‌های اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه‌جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور، پژوهش آموزش‌محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محور‌های سند «دانشگاه اسلامی» بکار گیرید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات و تلاش‌های دکتر یعقوب محمدی‌فر، رئیس سابق دانشگاه بوعلی سینا در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر رضوان (زاده همدان _ ۱۳۴۶) دارای دکترای تخصصی ایمنی‌شناسی (گرایش طراحی و ساخت واکسن)، عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا است که پیش از این معاون فرهنگی این دانشگاه بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار