کد خبر:۱۱۳۳۵۲۶

صادرات ۲۲ هزار تن گوجه فرنگی همدان به ۴ کشور اوراسیا

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۲۲ هزار تن گوجه‌فرنگی و ۷ هزار تن فلفل دلمه‌ای به مقصد صادراتی اعم از کشور‌های اوراسیا همچون روسیه و عراق، قطر و دبی صادر شده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، شهرام پرورش معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از صادرات ۲۹ هزار تن محصول گلخانه‌ای در استان خبر داد.

وی با بیان اینکه ۲۲ هزار تن گوجه‌فرنگی و ۷ هزار تن فلفل دلمه‌ای به مقصد صادراتی اعم از کشور‌های اوراسیا همچون روسیه و عراق، قطر و دبی صادر شده است افزود: با ایجاد پنج واحد سورتینگ در استان به دنبال تکمیل زنجیره تولید هستیم.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآورشد: زنجیره تولید از توسعه گلخانه‌ها تا ساماندهی، تولید و سورت و بسته بندی را شامل می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه تولید سالانه محصولات گلخانه‌ای استان بالغ بر ۶۳ هزار تن در مساحتی معادل ۲۵۰ هکتار است تصریح کرد: سالانه ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار شاخه، نشاء و درختچه گل‌های زینتی در استان تولید می‌شود.

پرورش در پایان خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های انجام شده گلخانه‌ها مجهز به مسئول فنی هستند و تمام مراحل تولید از کاشت تا برداشت زیر نظر مسئول فنی انجام می‌شود همچنین اغلب گلخانه‌های استان با کد QR قابلیت صادرات دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار