کد خبر:۹۷۵۷۵۶
رنجبر در گفتگو با دانشجو مطرح کرد

بازدید از هپکو؛ اولین اقدام استاندار جدید مرکزی / امیدوار حمایت مستمر دولت از شرکت هستیم

فعال کارگری هپکو گفت: استاندار جدید مرکزی پس از برگزاری جلسه معارفه در اولین اقدام از مجموعه و تجهیزات هپکو بازدید کرد.

بازدید از هپکو اولین اقدام استاندار جدید / امیدوار حمایت مستمر دولت از شرکت هستیم

ابوالفضل رنجبر، فعال کارگری هپکو در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، از بازدید استاندار جدید استان مرکزی از مجموعه این کارخانه خبر داد.

رنجبر بیان کرد: پس از برگزاری جلسه معارفه، فرزاد مخلص الائمه، استاندار جدید، در اولین اقدام از شرکت هپکو و تجهیزات آن بازدید کرد.

این فعال کارگری گفت: این اقدام استاندار را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم حمایت دولت و مسئولان از هپکو به عنوان تنها تولیدکننده ماشین آلات راهسازی، کشاورزی و معدنی در کشور ادامه دار باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار