به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجمع عمومی شرکت قند تربت حیدریه طبق ضوابط و آئیننامهها با حضور صاحبان حقیقی و حقوقی سهام به صورت حضوری و از طریق سامانههای برخط و فضای مجازی در محل این شرکت در تربت حیدریه برگزار شد.
دکتر مالک رحمتی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در این مجمع ضمن تاکید بر این امر اظهار کرد: تولید پاک و حامی محیط زیست بودن نکتهایست که همواره قابل توجه تولیت معزز آستان قدس رضوی و مسئولان ارشد این مجموعه موقوفاتی است و خرسندیم که در این مجمع یکی از اقدامات مهم و باارزش ارائه شده، این است که محصولات این کارخانه بدون آلاینده زیستمحیطی تولید میشوند.
وی در ادامه با اشاره به موفقیت شرکت قند تربت حیدریه در ورود به بازار سرمایه، افزود: وارد شدن به بازار سرمایه انتظار حداقلی ما از شرکتهای توانمند و موفق است و در واقع، انتظار حداکثری این خواهد بود که در بازه زمانی مشخصی شرکت موفقی مانند شرکت قند تربت حیدریه وارد بازار دوم فرابورس شود.
رحمتی بیان کرد: افزایش چهار برابری سود شرکت در یک سال نشان میدهد که ظرفیت این مجموعه قابل افزایش است و میتوان آن را با رویکرد رشد، افزایش داد. در واقع، این شرکت موفق همچنان میتواند با مدیریت جهادی که دارد، ظرفیت خود را کامل کند.
وی با تاکید بر توجه به کشاورزی قراردادی و نقش موثر آن در زنجیره ارزش تولید اضافه کرد: پتانسیل موجود برای ورود به این حوزه در کشور بسیار فراوان است بنابراین باید در خراسان رضوی و سایر استانها با توان و پیگیری بیشتری به سمت کشاورزی قراردادی پیش برویم. در کنار این امر، تشکیل زنجیره ارزش این صنعت که متشکل از کشاورزی قراردادی، تولید و بسته بندی و در نهایت، رسیدن محصول به دست مصرف کننده است، باید بهعنوان اولویت مطرح شود.
رئیس بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی تصریح کرد: طرح توسعه و استفاده از تکنولوژی روز در این کارخانه و سپس عیار بالای چغندر در کشور بهعنوان ماده اولیه میتواند این شرکت را در مسیر توسعه پایدار قرار دهد.
وی بیان کرد: در کنار همه این موارد و موفقیتهای به دست آمده، همواره سهامداران انتظار شفافیت و سودآوری بیشتر از مدیرعامل و هیئت مدیره دارند و این در حالیست که شفافیت برای حضور در بازار سرمایه بسیار یاریکننده خواهد بود و در حال حاضر نخستین گام برای بهرهوری موقوفات امر شفافسازی شناخته شده است.
رحمتی گفت: باید اذعان داشت که تولید کارمزدی اگر با توجیه منطقی اتفاق نیفتد سبب زیان شرکتها میشود و درخواست ما از متولیان امر تولید در کشور این است که همواره نرخ کارمزد با یک توجیه اقتصادی و منطقی همراه بوده و در مسیر بهبود و اصلاح آن گام بردارند.
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم تولیدکننده و مصرفکننده در کنار یکدیگر قرار گیرند، باید همزمان به حقوق هر دو طرف توجه کافی داشته باشیم تا در کنار یکدیگر پایدار باشند چراکه این دو چرخ اگر در کنار یکدیگر بچرخند ما به تولید ملی میرسیم.
گفتنی است، در همین راستا پرداخت سود تقسیم شده سهام در این شرکت با دستور ریاست بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدی رضوی با اولویت پرداخت به سهامداران حقیقی انجام خواهد شد.