کد خبر:۹۷۶۹۹۶

محرابیان: روستاهای بالای ۲۰ خانوار به منابع آب پایدار متصل می‌شوند

وزیر نیرو گفت: شورای جهادی آب در کشور از یک ماه قبل فعال شده و بنا داریم آب آشامیدنی تمام روستا‌های بالای ۲۰ خانوار را تأمین کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نیرو، علی‌اکبر محرابیان عصر شنبه در پایان سفر خود به چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شورای جهادی آب در کشور از یک‌ماه قبل دایر و فعال شده و بنا داریم آب آشامیدنی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار جمعیت بی‌بهره از آب شرب را تأمین و مشکلات مربوط به تأمین آب در روستا‌های دیگر را رفع کنیم، اظهار کرد: در این راستا با استفاده از ظرفیت‌های جهادی مانند قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) و قرارگاه امام حسن (ع)، بخش خصوصی، خیران نیک‌اندیش، توان مهندسی و بسیج امکانات آبرسانی به این روستا‌ها انجام می‌شود.

وزیر نیرو ادامه داد: اگر مدیری در حوزه آب یک سند اشتباه امضا کند نه تنها یک عده بلکه یک نسل از حقوق خود محروم می‌شوند از همین رو رعایت عدل و عدالت بنای ما در وزارت نیرو است.

وی با اشاره به برنامه‌های سفر یک‌روزه خود به چهارمحال و بختیاری گفت: روش‌های تسریع در رفع مشکلات آب در این استان به‌طور کامل بررسی شد. همچنین طرح‌ها و پروژه‌های این استان و روش‌های رفع مشکلات و تسریع در روند اجرای آن بررسی و همچنین خواسته‌های مردم به‌طور کامل مرور شد.

وی افزود: امیدواریم با تصمیم‌گیری‌های این سفر و بعد از آن بتوانیم مشکلات مردم چهارمحال و بختیاری در بخش آبرسانی، تسریع در روند اجرای طرح‌ها و تملک‌های حوضه‌های آبی انجام شود.

محرابیان با اشاره به بررسی دقیق مشکلات طرح‌های انتقال آب بین‌حوضه‌ای بهشت‌آباد و تونل کوهرنگ۳ و طرح قانونی انتقال آب بن به بروجن اظهار داشت: تصمیم‌گیری در خصوص این طرح‌ها به‌گونه‌ای است که مورد رضایت مردم باشد.


برای تأمین آب شرب شهر‌ها و روستا‌های کشور برنامه داریم


وزیر نیرو با اشاره به نشست خود با نمایندگان کشاورزان چهارمحال و بختیاری که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برای تأمین آب شرب شهر‌ها و روستا‌های کشور برنامه کامل داریم به طوری که بر اساس آن در شهر‌ها مشکل تأمین آب نخواهیم داشت.

به گفته وی، این برنامه یک شبه اجرا نمی‌شود و نباید انتظار معجره داشت، به طوری که مشکلات را باید به تدریج برطرف کرد و در خصوص تأمین آب شرب شهر‌ها منابع آن مشخص است و مشکلی در این خصوص نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه میزان عقب‌ماندگی روستا‌ها در خصوص تأمین آب شرب بیشتر از شهرهاست، افزود: با استفاده از توان گروه‌های جهادی و ظرفیت‌های داخلی وزارت، «شورای جهادی آبرسانی» شکل گرفته که بر اساس آن تمامی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار جمعیت کشور به منابع آب پایدار متصل می‌شوند.

محرابیان با بیان اینکه در ۵۰ سال گذشته به ازای هر نفر ۶۵۰۰ مترمکعب منابع آب داشتیم، اما امروز این میزان به ۱۲۰۰ مترمکعب کاهش یافته است، اظهار داشت: این موضوع به سه علت رشد جمعیت، کاهش نزولات جوی و تقاضای زیاد ایجاد شده است.

وزیر نیرو ادامه داد: به طور مثال در روستاها، ویلا‌های بسیاری ایجاد می‌شود و از سوی دیگر، از آب شرب برای آبیاری باغات و مصرف احشام استفاده می‌شود که باید جلوی این رویه را گرفت.

محرابیان تصریح کرد: در همین راستا جلوی طرح‌های غلط را می‌گیریم و طرح‌های صحیح را جایگزین آن می‌کنیم.

محرابیان با بیان اینکه در دو ماهه اخیر در طرح‌های بسیاری بازنگری شده است، خاطرنشان کرد: در این مدت با بازنگری در طرح‌ها آن‌ها را با قیمت مناسب‌تری به مرحله اجرا گذاشته‌ایم.

وی به مشکلات و مطالبات مردم این استان و به‌ویژه کشاورزان اشاره کرد و گفت: برای رفع این مشکلات برنامه داریم و با سفر‌های استانی و صحبت و گفتگو با مردم راهکار‌هایی برای مشکلات تدوین و اجرا می‌کنیم.

وزیر نیرو به تملک اراضی روستا‌های بیرگان در محدوده سد کوهرنگ و روستا‌های محدوده سد خرسان ۳ اشاره کرد و افزود: به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مأموریت تملک اراضی روستا‌های بیرگان را داده‌ایم و تملک با سرعت بالایی انجام خواهد شد و اعتبارات آن دیده شده است.

محرابیان تصریح کرد: تملک روستا‌های محدوده سد خرسان ۳ نیز با اولویت انجام می‌شود و پیش‌بینی می‌شود این سد ظرف سه سال آینده آبگیری و ظرف چهار سال آینده وارد مدار بهره‌برداری شود.

وی خاطرنشان کرد: برای دیگر مشکلات و مطالبات مردم این استان نیز برنامه داریم و از مردم می‌خواهیم به ما اعتماد کنند تا با همراهی و مشارکت در مسیر رفع مطالبات و مشکلات حرکت کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار