اولين هم انديشي جوان و راديو برگزار مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۷۴۱
مدير راديو جوان:

اولين هم انديشي جوان و راديو برگزار مي شود

مدير راديو جوان از برگزاري اولين هم انديشي جوان و راديو در 27 دي ماه سال جاري خبر داد و گفت: پژوهشگران و علاقه مندان مي توانند تا 25 آذر ماه مقالات خود براي اين برنامه را ارسال كنند.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، بهنام احمدپور مباركه در اولين نشست خبري اولين هم انديشي جوان و راديو كه امروز در محل راديو جوان برگزار شد، اظهار داشت: اين هم انديشي شرايطي را فراهم كند تا استادان دانشگاه و پژوهشگران در كنار مسئولان رسانه قرار بگيرند.
 
وي افزود: تجربيات گذشته راديو جوان و برقراري ارتباط بين حوزه هاي علمي و دانشگاهي باعث برگزاري اين همايش شد؛ زيرا اين همايش مي تواند ارتقاي كيفي برنامه هاي راديو جوان را به همراه داشته باشد.
 
مدير راديو جوان در ادامه اظهار داشت: مخاطبان اين راديو مي توانند با توجه به خواست ها و نيازهايشان با برگزاري اين همايش ما را همراهي كنند.
 
احمدپور تاكيد كرد: اين هم انديشي 27 دي ماه برگزار مي شود و پژوهشگران و علاقه مندان مي توانند تا 25 آذر ماه مقالات خود را ارسال كنند.
  
وي در ادامه افزود: پژوهشگران، نويسندگان و علاقه مندان مي توانند مقالات خود را با شش موضوع راديو رسانه اميد و آزادي، انتظار جوانان از راديو، راديوي پيشرو و جوانان، راديو دين و اخلاق، جوانان هويت ملي و راديو و زبان جواني در راديو كه از محورهاي برگزاري اين همايش است، ارسال كنند.
 
مدير راديو جوان در ادامه تاكيد كرد: در اين هم انديشي در هر بخش يك برگزيده خواهيم داشت كه علاوه بر جوايز ويژه لوح تقدير راديو جوان نيز به برگزيده ها اهدا خواهد شد.
 
احمدپور در ادامه تاكيد كرد: دستيابي به اهداف در اين هم انديشي منجر به بالا رفتن كيفيت برنامه نيز خواهد شد.
 
وي در ادامه از برگزاري جشنواره اي با مشاركت مخاطبين راديو جوان در حوزه برنامه سازي خبر داد و گفت:‌ با برگزاري اين برنامه مخاطب به راحتي مي تواند خواسته اش را به برنامه سازان القا كند.
 
مدير راديو جوان تاكيد كرد: اين مسئله باعث مي شود شرايطي فراهم شود كه براي اولين بار بتوانيم ذهنيات مخاطب خودمان را بدانيم.
 
احمدپور همچنين گفت: در آخرين نظرسنجي مركز تحقيقات صدا و سيما 36 درصد از مخاطبان راديو را مخاطبان راديوي جوان تشكيل مي دهند.
 
در ادامه اين نشست حسن عابديني، دبير علمي اين همايش با اشاره به اينكه تمام كشورهاي دنيا راديويي به نام راديو جوان دارند، اظهار داشت: در كشور ما نيز دو مولفه به عنوان ضرورت داشتن يك راديويي به عنوان راديو جوان خودش را نشان مي دهد كه يكي در حال توسعه بودن و ديگري جمعيت جوان در كشور ما است.
 
وي افزود: اين هم انديشي سعي مي كند تا نياز اصلي جوانانمان كه همان تحصيل، شغل، ازدواج، تفريح و مهارت هاي زندگي است را رفع كند.
 
دبير علمي اين همايش در ادامه با بيان اينكه سعي شده است تا از استادان دانشگاه در حوزه هاي مختلف دعوت شود  تا مقالات خود را به اين همايش ارسال كنند، اظهار داشت: در درازمدت از غناي نظري اين همايش بهره مند خواهيم شد.
 
گفتني است، مقالات برگزيده اين هم انديشي در كتابي جداگانه چاپ خواهد شد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار