آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۷۹۲۵

واکنش شرکت دخانیات ایران به یک خبر

روابط عمومی شرکت دخانیات ایران اعلام کرد رابطه استخدامی مدیرعامل این شرکت تابع قانون کار جمهوری اسلامی ایران و صندوق تأمین اجتماعی بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرکت دخانیات ایران در واکنش به خبر «چنبره مدیر بازنشسته دولت روحانی بر دخانیات/ مدیرکل وزارت صمت: این پست فاقد وجاهت قانونی است» نوشت:

۱- رابطه استخدامی مدیرعامل شرکت دخانیات ایران تابع قانون کار جمهوری اسلامی ایران و صندوق تأمین اجتماعی بوده و مطابق ماده ۲۱ قانون مذکور صورت پذیرفته که بازخریدی در زمره هیچ کدام از موارد احصاء شده در ماده قانونی فوق‌الذکر نمی‌باشد.
۲- در ماده ۲۴ قانون کار جمهوری اسلامی ایران، تکالیف قانونی کارگر و کارفرما در پرداخت حقوق متعلقه کارگران در هنگام ترک کار و خاتمه قرارداد بیان گردیده و واژه بازخریدی، عنوانِ عرفی و مصطلح سازمان‌های کارگری در پرداخت حق سنوات در طول خدمت می‌باشد که جزو تکالیف کارفرما برای تمامی کارگران است و لذا ارتباطی با مفهوم "بازخریدی" برای کارمندانِ تابع قانون مدیریت کشوری در دستگاه‌های اجرایی و دولتی و ضوابط مربوط به آن ندارد.
۳-درخصوص نامه اداره کل حقوقی وزارت صمت، به صورت مکتوب پاسخ لازم همراه با مستندات به وزیر محترم وقتِ صنعت، معدن و تجارت داده شد که در همان زمان نیز مورد رسیدگی قرار گرفت و نظریه شرکت دخانیات ایران تایید شد.
۴- در دو سال گذشته پس از اجرای برنامه‌های بهبود، ۵ مجتمع تولیدی کشور که قبلا با ۲۰ درصد ظرفیت فعال بوده اند با ظرفیت کامل در دو یا سه شیفت به چرخه کامل تولید برگشتند، رکورد تولید دو سال قبل در سال ۹۹ شکسته شد و شرکت دخانیات ایران در بین شرکت‌های وزارت کار بعنوان شرکت «برتر در جهش تولید» انتخاب گردید. در ۸ ماهه اول سال ۱۴۰۰ نیز با بیش از ۵۰ درصد افزایش «تولید» و ۸۵ درصد افزایش «فروش» نسبت به مدت مشابه در سال قبل و کسب حدود ۱۵ درصد از سهم بازار و دومین شرکت دخانی در تامین و تولید محصولات دخانی از میان شرکت‌های بزرگ خارجی حاصل عملکرد دوساله اخیر شرکت دخانیات ایران بوده است.

سید محمد عظیمی
مدیر دفتر روابط عمومی و امور بین الملل

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار