به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا غلامزاده کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو، در خصوص ادعای دفاع از حقوق بشر غربیها و به خصوص لندن و واشنگتن و در عین حال میزبانی از شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال که وابستگی آن حکومت سعودی با سابقه ای غیرقابل انکار در نقض فاحش حقوق بشر، اظهار داشت: آن دادگاه های برگزار شده را نباید دادگاه خواند، چرا که اساسا دادگاه های نمادینی هستند که هیچ اعتبار حقوقی و رسمی ندارند و صرفاً برای اینکه علیه ایران جو سازی کنند آنها را علم کردند.
وی گفت: رسانه همیشه ابزاری برای قدرت و منافع سیاستمداران و کشورها به خصوص در سطح بین المللی بوده که از این ابزار برای فشار به رقبا یا مخالفین استفاده می کنند و همین موضوع برای حقوق بشر مضاعف می شود.
غلامزاده تصریح کرد: غربی ها شعارهای حقوق بشری سر می دهند تا به کشورهایی که مخالفشان هستند فشاور وارد کنند و ما این موضوع را در رسانه، شورای حقوق بشر سازمان ملل، موضعگیریهای مجمع عمومی آن سازمان و در عملکرد کشورها شاهد هستیم.
این کارشناس مسائل بین الملل افزود: آمریکا کارنامه حقوق بشری افتضاحی دارد و برای کسانی که به این موضوع آگاه هستند مضحک است که آمریکا درباره موضوع دفاع از حقوق بشر صحبت کند.
وی ادامه داد: موضوع قتل جورج فلوید یک نمونه مختصری ازکارنامه آمریکا است، تاریخچه سیاه پوستان،بومیان آمریکا، تبعیض نژادی، تبعیض اجتماعی و اقتصادی که تضاد گسترده حقوق بشر آمریکا را نشان می دهد.
غلامزاده بیان کرد: منتها آنها با ابزار رسانه خودنمایی کرده، شرایط خود را کتمان و وضعیت دیگران را بزرگنمایی می کنند.
این کارشناس مسائل بین الملل گفت: قدرت رسانه میتواند کاری کند که اگر شما کار خوبی هم انجام دهید به عنوان کاری ناشایست معرفی شود و به همین دلیل است که آنها از ابزار قدرتمند رسانه به سود خود بهره می برند.
وی با بیان اینکه انگلیسی ها در سال ۱۶۱۹ سیاه پوستان را برای بردگی و کارگری به آمریکا بردند، بیان کرد: زمانیکه قانون اساسی آمریکا را می نوشتند سیاه پوستان را سه پنجم انسان به حساب می آوردند یعنی هر پنج نفر از بردگان و سیاه پوستان را سه نفر بشمار می آوردند و هریک از آنها را یک انسان کامل به حساب نمی آوردند.
غلامزاده افزود: بنابراین آنها با یک همچون کارنامهای تلاش می کنند از ابزار رسانه علیه کسانی که میخواهند مستقل باشند و در مقابل آنها بایستند استفاده کرده و جوسازی کنند.
این کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به وابستگی شبکه ایران اینترنشنال به حکومت سعودی گفت: عربستان عملاً به عنوان قلک در این موضوع کارمیکندچون در ماجرای خاشقچی دیدیم که یک منتقد راچگونه سلاخی کردند و هیچ چیزی دربار این موضوع منتشر نشد.
وی تصریح کرد: دیدیم که گزارش حقوق بشر سازمان ملل عربستان را در صدر لیست کودکشی به دلیل جنگ یمن قرار داد ولی ریاض با پرداخت رشوه اسم خود را از لیست خارج کرد. در واقع به این دلیل که عربستان میداند وضعیت بدی دارد حاضربه باج دادن به کشورهایی چون انگلیس و آمریکا است و آنها هم می توانند به عنوان قلک از ریاض استفاده کنند.
غلامزاده ادامه داد: عربستان با ایران مخالفت است و میخواهد از ایران انتقام بگیرد چون ایران قدرتمند شده است و همین منجر شده که به آمریکا و انگلیس پناه ببرد و به آنها باج دهد. در واقع انگلیس ازشکاف بین ایران و عربستان سواستفاده می کند.
این کارشناس مسائل بین الملل گفت: در حقیقت چه در حوزه سیاست خارجی و موضوعاتی چون جنگ یمن، چه در حوزه اجتماعی و تحولات فرهنگی و چه در حوزه فناوری، نمی توان عربستان را به عنوان یک بازیگر جدی قملداد کرد، چرا که این دانش ها و اتفاقات برای عربستان بومی نیست و مصنوعی است.