ارتقا و تکمیل طرح صنعتی سازی آشپزخانههای دانشجویی دانشگاه تبریز
به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، سه دستگاه فر کامبی استیمر مدل icombi pro سایز ۲۰۲ برای تجهیز آشپزخانههای دانشجویی دانشگاه تبریز خریداری و نصب شد.
معاونت دانشجویی دانشگاه تبریز به منظور ارتقاء سطح کیفی تغذیه دانشجویی و همچنین صرفهجویی در مصرف روغن و حاملهای انرژی و تکمیل طرح صنعتی سازی آشپزخانههای دانشجویی دانشگاه تبریز، ۳ دستگاه فر کامبی استیمر مدل icombi pro سایز ۲۰۲ خریداری، نصب و راه اندازی نموده است.
قابلیت پخت انواع غذاها در دمای ۷۰ تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد و رطوبت ۰ تا ۱۰۰ درصدی، افزایش سرعت پخت این فرها نسبت به روشهای سنتی حداقل ۵ تا ۱۰ برابر، صرفه جویی مصرف روغن در پخت انواع غذاهای سرخ کردنی مثل ماهی، شنیسل و کوکو و ... تا ۹۵ درصد، صرفه جویی گاز۸۰ تا ۹۰ درصد، تحول در تعداد و تنوع منوی غذای دانشجویی، قابلیت کنترل بسیار بالای دما و رطوبت در این فرها و حفظ ریزمغذیهای انواع غذاها، کیفیت بالای قطعات و تکنولوژی بی نظیر، کیفیت غذای پخته شده و یکنواختی پخت و همچنین سلامت غذا در این دستگاه ها، ایجاد تنوع روشهای پخت و کیفیت و سلامت بیشتر غذا و ... از مزایای استفاده از فر کامبی استیمر اعلام شده است.
لازم به ذکر است؛ در کنار ماشینهای ظرفشویی مایکو ساخت کشور آلمان و استفاده از تکنولوژی بخار و تامبلر و سایر دستگاههای موجود، راه اندازی این فرها جایگاه دانشگاه تبریز را به عنوان اولین دارنده آشپزخانه تمام صنعتی در کشور تثبیت نمود و این امر در ارائه غذایی سالم و با کیفیت عالی به دانشجویان عزیز نقش مهمی خواهد داشت.