آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۱۹۰۷

سرلشکر صفوی: امنیت غذایی با مولفه‌های امنیت ملی گره خورده است

مشاور فرمانده کل قوا گفت: این یک حقیقت است که امنیت غذایی با امنیت ملی و استقلال سیاسی و اقتصادی بهم گره خورده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرلشکر سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در مراسم بزرگداشت مرحوم مهندس مهدی ورشابی، از فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد سازندگی که با حضور پیشکسوتان جهاد و دفاع مقدس برگزار گردید به سخنرانی پرداخت و با تبیین ضرورت امنیت غذایی و ارتباط آن با امنیت ملی و سایر مولفه‌های امنیت گفت: این یک حقیقت است که امنیت غذایی با امنیت ملی و استقلال سیاسی و اقتصادی بهم گره خورده است و اقتدار غذایی و اقتدار کشاورزی و تحول در کشاورزی ایران با رویکرد جهادی و مردمی باعث اقتدار ملی می‌شود و برای رسیدن به این هدف بایستی موانع برداشته شود، از جمله حمایت از کشاورزان و دامداران و حمایت دولت از سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بایستی به طور جدی دنبال شود.

مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به ضرورت احیاء ماموریت‌های جهاد سازندگی گفت: احیاء ماموریت‌های جهاد سازندگی بشارتی است که رئیس‌جمهور دولت سیزدهم، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در مهرماه امسال به مردم ایران دادند و این امر مهم را برای عملیاتی شدن به معاون اول محترم جناب آقای مخبر دزفولی واگذار کردند که با تشکیل کارگروهی از پیشکسوتان جهاد سازندگی و محرومیت زدایی و گروه‌های جهادی دیگر، ساز و کار و ساختار احیاء ماموریت‌های جهاد سازندگی با محور مردم را به هیئت دولت پیشنهاد دهند. البته وزیر محترم جهاد کشاورزی، برادر عزیز و دانشمند دکتر سید جواد ساداتی نژاد که خود از بنیانگذاران و مسئولان جهاد سازندگی کاشان بوده‌اند نیز دو مرتبه در شهریور امسال و ۱۵ مهرماه در جمع روستائیان و عشایر با اشاره به دستور رئیس جمهور محترم و بر لزوم احیاء ماموریت‌های جهاد سازندگی عزم و اراده جدی دارند.

سرلشکر صفوی از احیاء جهاد سازندگی و نیاز‌های مردم در تحقق اقتدار و امنیت ملی به عنوان یکی از راه حل‌های عبور از وضعیت نامطلوب و رسیدن به شرایط مطلوب نام بردو گفت: احیاء ماموریت‌های جهاد سازندگی یکی از راه کار‌های برون رفت از وضعیت نا مطلوب فعلی حوزه تامین مواد غذایی برای سفره عموم مردم (و رسیدگی به مناطق محروم) و رسیدن به وضعیت مطلوب برای همه ایرانیان است.

وی افزود: امید است با توجه به افزایش درخواست‌های احیاء جهاد سازندگی و نیاز‌های مردم کشور برای تحقق اقتدار ملی و امنیت ملی در گام دوم انقلاب اسلامی و در دولت سیزدهم که دولتی مردمی و انقلابی است جهاد سازندگی و ماموریت‌های آن احیاء گردد تا از وضعیت نا مطلوب فعلی در حوزه معیشت مردم و مایحتاج سفره زندگی مردم علاوه بر آنکه به مرز خودکفایی برسیم، بتوانیم به صادرات محصولات و خدمات کشاورزی به ۱۵ کشور همسایه هم در آمد زایی برای کشاورزان و دام داران و سایر بخش‌های کشاورزی برسیم.

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در ادامه به تشریح ابعاد و شخصیت مرحوم مهندس ورشابی از فرماندهان و بنیانگذاران مهندسی جنگ جهاد پرداخت و گفت: عروج شهادت گونه و ناگهانی مرحوم مهندس حاج مهدی ورشابی فرمانده دلاور و مخلص و خردمند جهاد سازندگی و سال‌های دفاع مقدس را به محضر حضرت بقیه الله اعظم ارواحنا له الفداء و مقام معظم رهبری و خانواده و فرزندان عزیزش و همرزمان عزیز ایشان در وزارت جهاد کشاورزی در جهاد سازندگی سابق در ارتش و سپاه تسلیت عرض می‌کنم.

وی افزود: حاج مهدی ورشابی جوانی و زندگی خود را در راه خدا و جهاد فی سبیل الله گذراند و پس از جنگ در خدمت به مناطق جنگ زده و محروم با دوستانش در جهاد سازندگی بود. خداوند هم در پاسخ به این ایثارگری و مجاهدت‌ها علاوه بر اجر و ثواب آخرت و محشور شدن با همرزمان شهیدش در این دنیا، یاد و فکر اورا در دل جوانان ایران و ملت‌های اسلامی ان‌شاء الله زنده نگه می‌دارد.

سرلشکر صفوی ادامه داد: اگر می‌خواهیم مهندس حاج مهدی ورشابی را به نسل امروز معرفی کنیم چه کاری بهتر از اینکه او را در سه بعد اندیشه و تفکر، اخلاق و رفتار و عملکرد معرفی کنیم.

وی افزود: حاج مهدی ورشابی در اندیشه و تفکر یک انسان مطلوب الهی و یک انقلابی به تمام معنا بود، او شاگرد مکتب اسلام و اهل بیت بود، او در زندگی پر ماجرایش به همراه همسر فداکارش در ساله‌ای پررنج و سخت جنگ و پس از آن تحمل ۳۳ ساله عوارض جانبازی حاصل از مجروحیت‌های متعدد از نظر فکری و سیاسی در صراط مستقیم الهی ثابت قدم بود و از یک هندسه و منظومه عقیدتی به نام مکتب امام خمینی و امام خامنه‌ای برخوردار بود.

سرلشکر صفوی در تشریح ابعاد اخلاقی و رفتاری این فرمانده مهندسی جنگ جهاد سازندگی گفت: در بعد اخلاقی و رفتاری او را انسانی اهل ذکر، اهل فکر و اهل عمل صالح و اهل ولایت در عین صبوری و کم حرفی و کم ادعایی و اخلاص شناختم، در هنگامه جنگ و در صحنه نبرد که جان‌ها به لب می‌آمد او را فرمانده‌ای شجاع و متوکل علی الله و با روحیه‌ای جهادی و شکست ناپذیر یافتم. او با بسیجیان و ارتشیان و پاسداران رفیق شفیق بود و با دشمنان خدا و بعثی‌های کافر متجاوز شدید و غلیظ بود.

سرلشکر صفوی بعد عملکردی مرحوم ورشابی را اینگونه توصیف کرد: در بعد عملکرد از همان ما‌های اول جنگ به همراه شهید مهندس طرحچی، رضوی، ناجیان در ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ در جنوب و غرب کشور تا پایان ۸ سال جنگ به اتفاق همسنگران بی سنگرش حماسه‌ها آفرید. او و دیگر فرماندهین مهندسی جنگ جهاد در طول ۸ سال ۴۲ گردان مهندسی جنگ جهاد را در قرارگاه‌های خاتم الانبیاء، کربلا، نجف، حمزه و نوح سازماندهی و بکار گرفتند و با اطمینان به عنوان کسی که شاهد فدارکاری‌های بزرگ این عزیز و عزیزان دیگر شهید جهاد سازندگی و دیگر عزیزانی که هم اکنون زنده هستند همچون برادران شمایلی، گلی و … است می‌توانم بگویم ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ یکی از ارکان پیروزی آفرین عملیات‌های پر افتخار رزمندگان ارتش، سپاه از ابتدا تا انتهای جنگ بود. البته مهندسی سپاه، ارتش و قرارگاه صراط المستقیم وزارت سپاه و پشتیبانی مهندسی برخی از وزارتخانه‌ها هم در جنگ حضور موثر داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار