به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو، قسمت های مختلفی از یک ساختمان یا فضای شهری به دلیل وجود اختلاف ارتفاع و پستی و بلندی موجود در طرح ناامن می شوند و خطر سقوط، کاربران این ساختمان ها را تهدید می کند. یکی از راه های جلوگیری از سقوط و بروز هرگونه حادثه نصب نرده است.
از گذشته تا به امروز نرده از المان های مهم به کار رفته در ساختمان بوده است که علاوه بر عملکرد ایمنی، سبب زیبایی فضا نیز می شود.
امروزه با پیشرفت صنعت و تکنولوژی مواد و مصالح گوناگونی تولید شده و در نتیجه نرده های ساختمان را از جنس های مختلف تولید و روانه بازار می کنند. .
یکی از این انواع نرده ها، نرده شیشه ای است که مشخصا متریال غالب در آن شیشه است.
شاید اولین نگرانی شما، ایمنی یک نرده شیشه ای از لحاظ مقاومت و پایداری باشد.
در این رابطه می توان گفت امروزه پنل های شیشه ای با بالاترین و بیشترین ایمنی و مقاومت تولید می شوند و حتی در بعضی اوقات این نرده های شیشه ای می توانند از مصالح سنتی نیز ایمن تر باشند.
هندریل یا نرده شیشه ای اغلب در نمای مدرن و فضاهای مدرن به کار می روند؛ البته استفاده از نرده شیشه ای در ساختمان هایی با سبک های کلاسیک نیز امکان پذیر است، که در ادامه بیشتر در این باره توضیح خواهیم داد.
از جمله مزایای استفاده از نرده های شیشه ای در ساختمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
این نوع از نرده ها در ساختمان می توانند به 6 روش اجرایی شوند، که هر یک از این روش های اجرای خود دارای ویژگی های اختصاصی هستند و با دیگر روش های اجرایی متفاوت هستند، از جمله روش های اجرایی در نرده های شیشه ای عبارت اند از:
حال در بحث طراحی نما و استفاده از این نوع نرده های شیشه ای در نمای ساختمان می توان به خانه های ویلایی اشاره کرد، تصور کنید که ساختمانی ویلایی دارید که مشرف به فضای استخر یا محوطه ی زیبایی است، در صورت استفاده از نرده های فلزی مقداری از شعاع دید شما کم خواهد شد، این در حالی است که با استفاده از نرده های شیشه ای علاوه بر بیشتر شدن شعاع دید، کاربران می توانند از نور طبیعی بیشتری در فضای داخلی نیز بهره ببرند.
نرده های شیشه ای می توانند در طرح ها و رنگ های متنوعی تولید و اجرایی شوند، بنابراین این امکان برای کارفرمایان و طراحان وجود دارد تا با محدودیت کمتری طراحی نمای خود را انجام داده و در نهایت شروع به ساخت کنند.
از این نوع نرده های شیشه ای می توانید در طراحی نما با کاربری هایی همچون مسکونی، تجاری، اداری، آموزشی، خدماتی و ویلایی استفاده کرد، استفاده از این نوع نرده های ساختمانی در طراحی نما می تواند باعث پیوستگی فضای بیرونی و فضای داخلی ساختمان شود.
همانطور که گفته شد از نرده های شیشه ای می توان در طراحی نمای سبک های گوناگونی همچون مدرن، کلاسیک، رومی، مینیمال و … استفاده کرد.
که از جمله سبک های پرطرفدار برای استفاده از نرده های شیشه ای در نما می توان به سبک مدرن اشاره کرد، در ادامه بیشتر با این سبک و نحوه ی استفاده از این نوع نرده های ساختمانی در آن آشنا می شویم.
نمای مدرن از جمله نماهایی به حساب می آید که در آن بیشتر از خطوط عمودی و افقی استفاده می شود، به این صورت که در آن از فرم های مکعبی شکلی استفاده می شود که با پر و خالی کردن آن کانسپت کلی ساختمان مدرن به وجود می آید، این نوع از نمای ساختمانی از کمترین تزئینات برخوردار است و اساس طراحی آن بر پایه سادگی است.
حال با استفاده از نرده های شیشه ای در این نوع از نمای ساختمانی علاوه بر حفظ ارزش های این نوع نما، می توان از نمایی زیبا و در عین حال کاربردی بهره برد.
در نمای مدرن می توان از نرده های شیشه ای در مکان هایی همچون روف گاردن، بالکن، تراس، پرتگاه استفاده کرد، با این کار علاوه بر حفظ یکپارچگی فضا و بالا رفتن میزان دید کاربران می توان از زیبای منحصر به فرد آن نیز بهره جست.
طراحی و اجرای نرده های شیشه ای باید مطابق با مقررات اجرایی باشد، چرا که در غیر این صورت سبب به وجود آمدن خسارت های جبران ناپذیری می شود.
تیم نما دیزاین می تواند طراحی و اجرای نرده های شیشه ای شما را در خلاقانه ترین و با کیفیت ترین روش طراحی و اجرایی کند، که برای آگاهی از نمونه کارهای این شرکت می توانید به سایت نما دیزاین مراجعه کنید، چرا که برای هر کاری باید اطلاعات کافی از آن را به دست آورید.
همچنین شرکت نمادیزاین می تواند با مشاوره ی رایگان و ارائه ی پیش فاکتور برآورد قیمت اجرایی شما را قبل از اجرا برای شما محاسبه کند.
امیدواریم این مقاله در انتخاب بهترین متریال برای ساختمان شما مفید بوده باشد.