کد خبر:۹۸۳۲۷۷

ساداتی‌نژاد: بدون تحقیقات امنیت غذایی امکان‌پذیر نیست/ شکاف ۱۰ برابری بین تولید کشاورزان معمولی و خبره

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تفاوت ۱۰ برابری تولیدات کشاورزان معمولی و خبره گفت: سازمان تحقیقات می‌تواند این شکاف را پر کند و در حقیقت بدون کار‌های تحقیقاتی امکان تامین امنیت غذایی در کشور میسر نیست.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید جواد ساداتی‌نژاد امروز در مراسم رونمایی از ۷ دستاورد تحقیقاتی در حوزه‌های مختلف کشاورزی و تجلیل از ۱۱ محقق و پژوهشگر برتر اعلام کرد: امروزه امنیت غذایی کشور مرهون تلاش‌ها و مجاهدت‌های بخش تحقیقات و پژوهشگران کشور است و به جرات می‌توان گفت که این مهم بدون سازمان تحقیقات وزارت کشاورزی میسر نخواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: همه کشاورزان باید سازمان تحقیقات را به عنوان پناهگاه و محلی برای همفکری و پیدا کردن راهکار برای مشکلات خود بدانند و ارتباط خود را با این سازمان به هیچ عنوان قطع نکنند.

وی در ادامه درباره برخی شایعات که گفته می‌شود سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی باید زیر مجموعه وزارت علوم شود، گفت: این اصلا درست نیست، دانشگاه‌های کشاورزی باید جزو زیر مجموعه‌های سازمان تات باشد، زیرا نقش این سازمان در هم‌افزایی علوم کشاورزی و تبدیل آن‌ها به محصول سر سفره غیرقابل انکار است.

ساداتی نژاد در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تفاوت ۱۰ برابری تولیدات کشاورزان پیشرو و خبره با کشاورزان معمولی گفت: این مسأله نشانگر این است که ظرفیت‌های تولید وجود دارد و باید به کمک محققان و پژوهشگران شکاف تولید کمتر شود و تمام کشاورزان به سطح قابل قبولی از تولید برسند.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: سازمان تحقیقات یک برند برای بخش کشاورزی است که بدون آن این بخش کارایی خود را از دست می‌دهد، اما الان شرایط به گونه‌ای است که حتی مسئولان کشور نیز این سازمان و ارزش‌های واقعی آن را به خوبی نمی‌شناسند.

وی با بیان اینکه آمادگی وجود دارد که کل دانشگاه‌های کشاورزی جزو زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی باشد، گفت: همان طور که این اقدام در بخش پزشکی نیز انجام شده در حوزه کشاورزی امکان‌پذیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار