کد خبر:۹۸۵۱۷۰
فاطمی امین اعلام کرد

رشد ۵۰۰ هزار دستگاهی تولید خودرو در سال آینده / قرعه‌کشی حذف می‌شود

وزیر صمت از افزایش ۵۰۰ هزار دستگاهی تولید خودرو در سال آینده خبر داد و گفت: متناسب با تقاضا عرضه خواهیم کرد و با این فرایند، قرعه کشی خودرو در سال ۱۴۰۱ حذف می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدرضا فاطمی امین پس از نشست مشترک با مسئولان دیوان محاسبات کشور در جمع خبرنگاران گفت: تقاضای خودرو در کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه است و آنچه امسال تولید خواهد شد یک میلیون دستگاه است که ۵۰۰ هزار دستگاه کمبود عرضه خواهیم داشت این کمبود در سال آینده جبران خواهد شد.

وی افزود: طبق برنامه، افزایش تولید خودرو پیش بینی شده و متناسب با تقاضا عرضه خواهیم کرد و با این فرایند، قرعه کشی خودرو در سال ۱۴۰۱ حذف می‌شود.

وزیر صمت در پاسخ به پرسش دیگری درباره آخرین برنامه‌های دولت برای اصلاح پرداخت یارانه‌ها گفت: طبق طرحی که کار مطالعاتی آن در حال انجام است، یارانه‌ها قطع نخواهد شد بلکه یارانه‌هایی که بی هدف پرداخت می‌شد و معمولا به دست مردم نمی‌رسید، هدفمند می‌شود.

فاطمی امین تصریح کرد:​ البته آخرین تصمیمات در این باره از جانب سخنگوی این طرح اعلام خواهد، اما خلاصه مطلب این است که با ایجاد رانت، یارانه‌ها به دست مردم نمی‌رسید چرا که شاهدیم ارز ۴۲۰۰ برای خرید نهاده‌های دامی مانند ذرت، کنجاله و سویا پرداخت و این کالا‌ها وارد کشور می‌شود، اما کالا‌های تولیدی مانند مرغ، تخم مرغ و لبنیات متناسب با ارز ۴۲۰۰ عرضه نمی‌شود و انحراف منابع داریم.

وی همچنین درباره جلسه مشترک با مسئولان دیوان محاسبات کشور گفت: هفت قانون در حوزه تولید وجود دارد که در جلسه امروز آن‌ها را مرو کردیم و مواردی از آن الزاماتی است باید اجرا می‌شد.

وزیر صمت افزود: خبری که به اعضای جلسه دادم این بود که ۹۰ پروژه‌ای که برای اصلاح ساز و کار‌ها و فرایند در این وزارتخانه طراحی کردیم تقریباً تمام خلاء‌ها و نقص‌هایی که وجود داشته است، جبران می‌شود.

فاطمی امین گفت:​ مقرر شد مفادی از قوانین گذشته تاکنون که اجرا نشده یا ناقص اجرا شده است و کار‌هایی که متناسب با آن باید برنامه ریزی می‌کردیم رفع نقص شود که این کار را به کارگروهی ارائه می‌دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار