
کد خبر:۹۸۵۱۹۵
در چهارمین رویداد ملی استارتاپ زعفران؛
پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری با ایده فرآوری دارویی زعفران مقام نخست را کسب کردند
پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری توانستند با ارائه ایدهای در زمینه فرآوری دارویی زعفران در چهارمین رویداد ملی استارتاپ زعفران مقام نخست را کسب کنند.
به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری توانستند در چهارمین رویداد ملی استارتاپ زعفران، مقام نخست را به دست آوردند.
این استارتاپ با رویکرد فرآوری برگزار شده بود و در آن صاحبان ایدههای حوزه فرآوری محصولات کشاورزی و دامداری شرکت کرده بودند.
پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری در این رویداد با ایده استفاده از نانوذرات بیوسنتز شده توسط گلبرگ زعفران شرکت کرده بودند. از این فرآوری برای تهیه پماد موثر در ترمیم زخم عفونت دیابتی استفاده میشود.
این ایده روی زخم موشهای دیابتی آزمایش شده و نتیجه آن تسریع روند طبیعی درمان زخم بوده است. همچنین از عفونت زخم دیابتی جلوگیری کرده است.
ایده فرآوری دارویی زعفران در مراحل تکمیل مطالعات است و مدیران این پروژه در حال پیگیری برای مجوزهای لازم برای بهره برداری از آن هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.