آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۷۳۳۲

آمار مبتلایان به ویروس کرونا در اروپا از 100 میلیون مورد گذشت

آمار ثبت شده موارد ابتلا به کرونا در اروپا از ۱۰۰ میلیون مورد گذشت تا این قاره به کانون ابتلا به کووید ۱۹ در دنیا تبدیل شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری فرانسه در گزارشی با اشاره به این که در روز‌های گذشته ۱۷ منطقه از ۵۲ کشور و سرزمین واقع در قاره اروپا رکورد میزان ابتلا به ویروس کرونا را در یک هفته شکستند، نوشت: میزان ابتلا به ویروس کرونا در اروپا با گذشتن از یکصد مورد از زمان ظهور این ویروس در دسامبر ۲۰۱۹ (آذر ۹۸)، سبب شد تا این قاره با جا دادن یک سوم آلودگی جهانی در خود به کانون فعلی کووید ۱۹ تبدیل شود.

این گزارش با بی سابقه خواندن این حد از ابتلا به کرونا در اروپا، نوشت: بیش از چهار میلیون و ۹۰۰ هزار مورد تنها در هفت روز گذشته به ثبت رسیده که ۵۹ درصد بیش از هفته پیش از آن است. همچنین ۱۰ کشور با بالاترین میزان ابتلا اروپایی هستند؛ دانمارک، قبرس و ایرلند در راس این فهرست قرار دارند.

در کل ۱۰۰میلیون و ۷۴ هزار و ۷۵۳ مورد ابتلا در تمام منطقه اروپا (گستره‌ای که از سواحل آتلانتیک تا جمهوری آذربایجان و روسیه را در بر می‌گیرد) به ثبت رسیده است. این میزان، یک سوم نرخ ابتلا به ویروس کرونا در جهان از ابتدای همه گیری محسوب می‌شود.

خبرگزاری فرانسه افزود: بیش از یک میلیون ابتلا تنها در یک هفته گذشته در فرانسه به ثبت رسیده است که این میزان ۱۰ درصد کل موارد ابتلا در این کشور از ابتدای همه گیری است.

این گزارش حاکی است: تا لحظه انتشار این گزارش سرعت بالای همه گیری افزایش موارد مرگ و میر را به همراه نداشته است.

آمار نگران کننده افزایش ابتلا به کرونا در اروپا در حالی مطرح می‌شود که ساکنان اروپا تنها کمی بیش از متوسط جهانی واکسینه شده اند. حدود ۶۵ درصد از مردم اروپا وارد روند تزریق واکسن شده اند و ۶۱ درصد آنان واکسیناسیون کامل را انجام داده اند.

ویروس کرونا در دسامبر ۲۰۱۹ برای اولین بار در ووهان چین شناسایی شد و به همین علت نام کووید۱۹ را برای بیماری آن انتخاب کردند. سه ماه بعد در ۱۱ مارس ۲۰۲۰ سازمان بهداشت جهانی عنوان همه گیری جهانی (پاندمی) را برای آن اعلام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار