آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۸۵۰۳

آخرین وضعیت پرواز صبح امروز شیراز به تهران

هواپیمای فوکر پرواز شماره ۴۲۳ از شیراز به تهران که دقایقی بعد از پرواز به دلیل نقص فنی به شیراز بازگشته بود، پس از تعمیر هواپیما پرواز خواهد کرد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه خبر، حسین جهانی، مدیر روابط عمومی ایران‌ایر گفت: هواپیمای فوکر پرواز شماره ۴۲۳ از شیراز به تهران که دقایقی بعد از پرواز به دلیل نقص فنی به شیراز بازگشته بود، پس از تعمیر هواپیما پرواز خواهد کرد.

وی افزود: این هواپیما ساعت ۸:۴۵ پرواز کرد، اما ۱۵ دقیقه بعد، به دلیل هشدار باز بودن درب کارگو (قسمت بار) به فرودگاه شهید دستغیب بازگشت.

جهانی گفت: همکاران مهندسی و تعمیرات در حال رفع مشکل هستند و پس از رفع مشکل، همین هواپیما مسافران را جابه‌جا می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار