کد خبر:۹۸۸۹۲۳

قرارداد ساخت ۵ هزار و ۳۰۰ مگاوات نیروگاه توسط صنایع

مجری طرح احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع، گفت: تلاش برای ساخت پنج‌هزار و ۳۰۰ مگاوات از ۱۰ هزارمگاوات نیروگاه تعهد شده توسط صنایع وارد مرحله انعقاد قرارداد شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، افزایش ۳۰ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاهی کشور یکی از برنامه‌هایی است که «علی اکبر محرابیان» به عنوان وزیر نیروی دولت سیزدهم آن را اعلام کرد و براساس آن مقرر شد که احداث ۱۰ هزار مگاوات آن توسط صنایع انجام شود.

براین اساس و با هدف اجرایی شدن این هدف، ۱۹ مهرماه امسال وزارت نیرو و وزارت صنعت، معدن و تجارت تفاهمنامه‌ای را به امضا رساندند که برپایه آن صنایع بزرگ کشور می‌توانند برای تامین نیاز‌های برقی خود برای ساخت نیروگاه اقدام کنند.

اکنون و براساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، مجری طرح احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه توسط صنایع گفت: ساخت نیروگاه‌های سیکل ترکیبی از سوی سرمایه‌گذاران صنایع معدنی با استقبال چشمگیری روبه‌رو شده، به‌طوری که پنج‌هزار و ۳۰۰ مگاوات از ظرفیت احداث نیروگاه در راستای تفاهم‌نامه وزارت نیرو و وزارت صمت به مرحله انعقاد و مبادله قرارداد رسیده است.

«سید زمان حسینی» افزود: در جلسه وزیر نیرو با دست اندرکاران و سرمایه‌گذاران صنایع معدنی برای احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، موضوع تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های نیرو و صمت در مدت زمان ۸۵ روز از دوره پیشبرد اجرای این طرح، ۴۴ درصد پیشرفت داشته و انتظار می‌رود بعد از امضای قرارداد، عملیات اجرایی نیز به سرعت آغاز شود.

وی ادامه‌داد: در این جلسه پس از شنیدن سخنان سرمایه‌گذاران، ۱۵ استان برای احداث نیروگاه‌های صنایع معدنی تعیین شده و در این زمینه آن‌ها درخواست تسریع و تسهیل کردن صدور مجوز‌های لازم برای ساخت این پروژه‌ها و احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر را داشتند.

حسینی خاطرنشان‌کرد: وزیر نیرو همچنین دستور صدور مجوز تخصیص سوخت و محیط زیست برای احداث نیروگاه‌های حرارتی را صادر و ساتبا را به ایجاد ساز و کار لازم برای سرمایه‌گذاری صنایع معدنی به منظور احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر در قالب الحاقیه به تفاهم‌نامه ملزم کرد.

گفتنی است چندی پیش وزیر نیرو گفت: یکی از برنامه‌های مهم و محوری وزارت نیرو توسعه ظرفیت‌های نیروگاهی کشور متناسب با تقاضا است و در این خصوص ایجاد ۳۵ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی در حوزه‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار