به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ آذر منصوری در این اولین نشست خبری بعد از کنگره هفتم حزب اتحاد ملت در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو مبنی بر اظهارات اخیر عطریانفر، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره اختلاف نظر کارگزاران و اصلاحات تندرو در وقایعی مانند حضور یا تحریم انتخابات اظهار داشت: کارگزاران از موئتلفین ما در انتخابات است اما قطعا تفاوت دیدگاه وجود دارد همانگونه که در انتخابات ۱۴۰۰ وجود داشت اما این تشکیلات همچنان موجودیت خود را حفظ کرده هماهنگونه که همچنان هم اندیشیها در جمع اصلاحات ایران وجود دارد.
وی در ادامه به صحبتهای عطریانفر مبنی بر نقش طیف اصلاحات تندرو در منفعل کردن جریان کارگزاران در دهه ۷۰ انتقاد کرد و تصریح کرد: چون آقای عطریانفر حضور ندارند قصد پاسخگویی به اظهارات ایشان را ندارم ولی اینکه تصور کنیم افرادی مانع از این باشند که حزبی با جامعه ارتباط داشته باشد، واقع بینانه نیست. هر حزبی میتواند برنامه ارائه دهد و مطالبات مردم را شناسایی کند و میتواند در جذب نیرو و ایحاد پیوند بین گروههای اجتماعی و ارتباط با مردم موفق باشد.
دبیر کل حزب اتحاد درباره وضعیت فعلی منازعات کارگزاران و اصلاحات ادامه داد: در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ علی رغم تلاش برای شکلگیری تصمیم واحد مبنی بر ائتلاف انتخاباتی، به دلیل اختلاف تحلیل، تصمیم واحد اتخاذ نشد. این به معنای به هم خوردن انسجام اصلاحطلبان نیست. انسجام وجود دارد اما موضوع اختلاف تحلیل به وضعیت کشور و معنا و مفهوم انتخابات برمیگردد، در جریان اصلاحات هماندیشیها ادامه دارد و باید ببینیم آیا میشود روی یک تحلیل واحد به اتفاق نظر برسیم یا نه.
تحلیل متفاوت در انتخابات گذشته باعث شد دو مسیر متفاوت در تشکیلات جمعی اصلاحطلبان اتفاق بیافتد تا وقتی این تفاوت تحلیل وجود دارد ممکن است در انتخابات بعدی هم این اتفاق بیفتد اما در تلاش هستیم با گفتگو به تحلیل واحد پیرامون انتخابات دست پیدا کنیم.
منصوری در ادامه نشست در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر نقس خاتمی در رهبری جریان اطلاحات گفت: آقای خاتمی ادعای رهبری اصلاحات را ندارد چون معتقد است اصلاحات نیاز به رهبر ندارد. انتخابات باید معنا و مفهوم داشته باشند یعنی بین نامزدها و مطالبات مردم نسبت معینی وجود داشته باشد. مثال مشخصمان ۸ سال دولت خاتمی است. رویکرد حداقلی نسبت به انتخابات نتیجه خود را در مناسبات قدرت و حاکمیت نشان میدهد. قطعا باید از فرصت انتخابات استفاده کرد اما اینگونه نیست که بخواهیم با محدودیتهای شورای نگهبان به هر قیمتی یک نفر را به نهادهای انتخاباتی بفرستیم. نظر آقای خاتمی بر حمایت از تصمیم جمعی اصلاحطلبان است.
دبیر کل حزب اتحاد ادامه داد: ما در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ منفعل نبوده و کنشگر بودیم هم نامزد انتخاباتی معرفی کردیم و هم برنامه ارائه دادیم؛ بعد از اتفاقات خشونت بار ۹۸ و علی رغم وجود ناامیدی در انتخابات آن سال ثبت نام کردم اما وقتی رد صلاحیت شدیم نامزدی نمیتوانیم معرفی کنیم؛ اثن در حالی است که چون در انتخابات شوراها چون گزینه داشتیم کاندیدا معرفی کردیم فارغ از اینکه رای میآورند یا خیر.