کد خبر:۹۸۹۶۵۴

پاسخ چهره به چهره بازرس ویژه قوه قضاییه به درخواست‌های مردم

بازرس ویژه قوه قضاییه و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با حضور در مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه مستقیم به درخواست‌های مراجعان پاسخ داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصغر جهانگیر در بازدید از مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه با مراجعان و کارشناسان این مرکز گفتگو کرد.

مردمی که از استان‌های مختلف کشور صبح اول وقت در این مرکز برای حل مشکل قضایی خود آمده بودند با حضور معاون قوه قضاییه امیدوار شدند.

اصغر جهانگیر بازرس ویژه قوه قضاییه و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و علی اصغر رفاهی رئیس مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه به طور موردی با مراجعان صحبت و دستورات لازم برای بررسی پرونده‌های آن‌ها صادر کرد.

به گفته یکی از کارشناسان این مرکز، روزانه به طور متوسط ٣٠٠ پرونده به مرکز ارتباطات مردمی ارجاع می‌شود.

جهانگیر در حاشیه این بازدید، با چند مراجعه‌کننده به تفصیل گفتگو کرد.

یکی از مراجعان، پرونده‌ای به اتهام قاچاق دارو با صدور قرار ١۶ میلیارد تومانی داشت که بعد از گذشت ماه‌ها همچنان در مرحله تحقیقات دادسرا قرار دارد.

این فرد تقاضای تعیین تکلیف پرونده را داشت که معاون قوه قضاییه بعد از شنیدن اظهارات او دستور داد تا شعبه بازپرسی درخصوص علت اطاله دادرسی و عدم صدور قرار نهایی همچنین عدم پاسخگویی به مراجع قانونی توضیح دهد.

موضوع دیگر مربوط به تخلفات و پرونده‌هایی در استان سمنان بود که معاون قوه قضاییه دستور بررسی فوری این پرونده‌ها و اعزام تیم ویژه به استان سمنان را صادر کرد.

مراجعه‌کنندگانی از استان آذربایجان شرقی درباره موضوع عدم اجرای حکم قطعی یک شرکت تعاونی مسکن شکواییه خود را به معاون قوه قضاییه مطرح کردند و درخواست اجرای حکم را داشتند و جهانگیر بعد از شنیدن شرح تفصیلی ماجرا و تماس تلفنی با موسی خلیل‌اللهی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی و توضیحات وی در این خصوص، دستور تهیه گزارش مجدد از سوی استان مربوطه با توجه به مستندات قانونی را صادر کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار