کد خبر:۹۸۹۹۷۹
رعیتی فرد در هرمزگان:
مراکز تولیدی و صنعتی، سنگرهای اصلی جنگ اقتصادی هستند
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه بازدید از مراکز صنعتی و تولیدی هرمزگان با اشاره به اهداف این سفر گفت: در راستای سفر رییس محترم جمهور به استان هرمزگان، به عنوان نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه رفع موانع تولید از مراکز مختلف تولیدی و صنعتی بازدید کردم.

به گزارش گروه روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، علی حسین رعیتی فرد با بیان اینکه مراکز تولیدی و صنعتی، سنگرهای اصلی جنگ اقتصادی هستند، اظهارکرد: برای شناسایی بیشتر موانع تولید و تسهیل در رفع این موانع در هرمزگان نشستهای مختلفی با تشکلهای کارگری و کارفرمایی ومدیران مختلف مشاغل تولیدی برگزار شد.
وی ادامه داد: در بازدید از شرکت ساخت و تعمیر شناورهای فلزی سپهر دریا جنوب، مشخص شد که این شرکت ظرفیت خوبی برای تولید شناورهای فلزی با تناژ خاص در خلیج فارس و دریای عمان دارد که با تسهیل در برخی مقررات دست و پا گیر، مشکلات آنها برطرف شده و ظرفیت تولید و اشتغال افزایش مییابد.
معاون روابط کار ادامه داد: در بازدید از شرکت نفت پاسارگاد نیز بزرگترین چالش آنها موانع صادراتی است که سعی در رفع آنها داریم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.