آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۰۴۰۳
لطیفی خبر داد

افزایش۴۱ درصدی تجارت ایران و روسیه در ۹ ماهه امسال

سخنگوی گمرک گفت: تجارت ایران و روسیه در ۹ ماه سال ۱۴۰۰، از ۳.۵ میلیون تن و ارزش یک میلیارد و ۶۵۶ میلیون دلار گذشت و نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد در وزن و ۴۱ درصد در ارزش افزایش داشته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «سید روح اله لطیفی» در آستانه سفر رئیس‌جمهوری کشورمان به روسیه، در تشریح روابط تجاری تهران با مسکو اظهار داشت: از تجارت سه میلیون و ۵۵۸ هزار و ۴۹۱ تنی کشورمان با روسیه به ارزش یک میلیارد و ۶۵۶ میلیون و۹۹۷ هزار و ۳۲۲ دلار تا پایان آذرماه، ۸۳۸ هزار و ۶۰۲ تن کالا به ارزش ۴۳۲ میلیون و ۸۷۷ هزار و ۳۹۲ دلار، سهم صادرات از ایران به روسیه و ۲ میلیون و ۷۲۹ هزار و ۸۸۹ تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۲۲۴ میلیون و ۱۱۹هزار و ۹۳۰ دلار نیز سهم واردات از روسیه بوده است.

وی در خصوص میزان تغییرات در تجارت ایران با روسیه، گفت: آمار‌های تجارت ۹ماهه امسال، ۱۱ درصد رشد وزنی و ۴۵ درصد رشد ارزش کالا‌های وارداتی از روسیه و رشد ۱۵ درصدی در وزن و ۲۹ درصدی در ارزش کالا‌های صادراتی ایران به روسیه را نشان می‌دهد.

سخنگوی گمرک افزود: در ۹ ماهه امسال نسبت به ۹ ماهه سال ۹۸ (۲ سال قبل) هم رشد ۳۲ و ۴۱ درصدی در وزن و ارزش واردات و ۵۱ و ۵۷ درصدی در وزن و ارزش صادرات را نشان می‌دهد.

لطیفی بیان‌داشت: از واردات ۲ میلیون و ۷۳۰ هزار تنی از روسیه، ۲ میلیون و ۴۱۷ هزار و ۱۱۶ تن کالا به ارزش ۹۶۷ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۵۸۳ دلار محصولات دامی، غذایی، نهاده‌های دامی، محصولات کشاورزی و مواد غذایی بوده که ۸۸ درصد وزن و ۷۹ درصد واردات کشورمان از روسیه را به خود اختصاص داده است.

سخنگوی گمرک ادامه‌داد: با صادرات ۴۴۷ هزار و ۱۳۳ تنی کالا‌های مرتبط با محصولات دامی، میوه و صیفی، محصولات کشاورزی و غذایی به ارزش ۲۶۷ میلیون و ۲۴۰ هزار و ۳۹۰ دلار، ۵۴ درصد وزن و ۶۲ درصد صادرات ۹ ماهه کشورمان به روسیه محصولات غذایی و کشاورزی بوده است.

وی خاطرنشان‌کرد: فدراسیون روسیه یکی از همسایگان مهم کشورمان است که توسعه روابط تجاری و اقتصادی و سیاسی برای ۲ کشور اهمیت به سزایی دارد، از همین رو در سال‌های اخیر با افزایش روابط سیاسی، شاهد افزایش تجارت نیز بین طرفین بودیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار