آغاز ترانزیت گازوئیل به افغانستان از فردا
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۱۲۷۲

آغاز ترانزیت گازوئیل به افغانستان از فردا

سخنگوی گمرک گفت: با مجوز صادر شده، از فردا اول بهمن ماه عبور محموله گازوئیل به مقصد افغانستان از مسیر ایران مجاز بوده و گمرک آمادگی کامل برای اجرای این تصمیم را دارد.
آغاز ترانزیت گازوئیل به افغانستان از فردا

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید روح الله لطیفی اظهار داشت: در راستای تصمیم اتخاذ شده در کشور که بر اساس درخواست مقامات افغان برای تأمین نیاز‌های مردم افغانستان در فصل زمستان اخذ شده، مجوز ترانزیت گازوئیل به کشور افغانستان از مسیر کشورمان به مدت سه ماه صادر شده، که گمرک ایران نیز در همین چارچوب تمهیدات لازم برای انجام این رویه گمرکی برای این کالا را اندیشیده است.

وی افزود: از روز جمعه اول بهمن ماه ترانزیت گازوئیل از کشور‌های دیگر به مقصد افغانستان از مسیر ایران مجاز بوده و گمرکات ورودی و خروجی آماده اجرای این تصمیم هستند.

پربازدیدترین آخرین اخبار