کد خبر:۹۹۲۰۲۵

پهپادهای یمن بورس ابوظبی را منفی کردند

حمله صبح امروز ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به ابوظبی و دبی باعث شد تا بورس هر دو آن‌ها منفی شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از DFM، صبح امروز شاهد بودیم که ارتش وکمیته‌های مردمی یمن با چندین پهپاد به دبی و ابوظبی حمله کردند. همین مسأله باعث شده تا بورس ابوظبی ۲.۲ درصد و بورس دبی ۰.۳ درصد منفی شوند.

در معاملات امروز شاخص کل بورس ابوظبی ۷۰ واحد ریخت و به ۳۱۴۰ واحد افت کرد. شاخص بورس دبی هم به ۸۶۷۵ واحد عقب‌نشینی کرد.

در معاملات امروز بورس ابوظبی بسیاری از شرکت‌های بزرگ از جمله انبوه‌سازی عمار، افت بالای ۳ درصد ارزش سهام خود را تجربه کردند به گونه‌ای که عمار ۳.۵ درصد و شرکت سرمایه‌گذاری GFH معادل ۳.۱ درصد منفی شدند.

البته در بورس دبی خیلی اوضاع مشتنج نشد و عرضه سهام شرکت‌های بزرگ افت نسبی را به ثبت رساندند.

با وجود اینکه امارات می‌گوید حمله یمنی‌ها را دفع کرده، اما نیرو‌های یمنی می‌گویند با موفقیت توانسته‌اند برخی نقاط حساس در دبی و ابوظبی را مورد حمله قرار دهند.

گفته می‌شود یکی از مراکزی که دوباره مورد حمله قرار گرفته، فرودگاه ابوظبی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار