آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۲۵۷۷
ذبحی در گفتگو با دانشجو خبر داد؛

انقلاب ِ ترک و درمان معتادان راه حل اصلی کاهش جرائم مرتبط با موادمخدر

رئیس شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور گفت: کاهش آسیب‌های اعتیاد و جرائم مرتبط با آن از طریق انقلاب ترک و درمان معتادان و همچنین ‌کاهش تقاضا در حوزه موادمخدر انجام شدنی است و راه دیگری ندارد.

حسین ذبحی رئیس شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: نتیجه بررسی کارشناسی و تخصصی ما در سیستم‌های مقابله و پیشگیری در داخل کشور، با سالها اقدام قضایی و پلیسی و راهکارهای برگرفته شده از قوانین در قبل و بعد از انقلاب اسلامی نشان می‌دهد که ما نیازمند راهبرد و طرح جدید در راستای مقابله با قاچاق موادمخدر و اعتیاد هستیم.

وی همچنین تصریح کرد: بنده طرحی جدید در راستای مبارزه با موادمخدر طراحی کرده‌ام که بر اساس آن، مبارزه با موادمخدر و کاهش آسیب‌های مرتبط با اعتیاد و جرائم مرتبط با آن از طریق انقلاب ترک و درمان معتادان و همچنین ‌کاهش تقاضا در حوزه موادمخدر انجام شدنی است و راه دیگری ندارد.

 

در مبارزه با موادمخدر،نیازمند طرحی نو و حمایت دولت هستیم!

رئیس شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور در ادامه خاطرنشان کرد: ما نیازمند طرحی مدون با برنامه‌ و مختصاتی مشخص هستیم و در این میان به حمایت‌های دولت و نظام هم به طور مستمر احتیاج داریم.

وی اضافه کرد: موضوع افزایش تعداد معتادان در کشور، افزایش وزن محموله‌های قاچاق موادمخدر، افزایش میزان مواد مخدر کشف شده و همچنین افزایش میزان دستگیری‌های مرتبط با موادمخدر و اعتیاد زنگ خطر برای را برای جامعه و سایر مسئولان حوزه مبارزه با موادمخدر به صدا درآورده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار