آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۲۹۰۱
رئیس جمهور لبنان:

بیروت به‌دنبال روابطی قوی با کشور‌های عربی است/ حفظ ثبات داخلی در لبنان اولویت ماست

رئیس جمهور لبنان با تأکید بر اینکه بیروت به دنبال داشتن روابطی قوی تر با کشورهای عربی است، گفت: اولویت ما در حال حاضر حفظ ثبات داخلی در لبنان است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «میشل عون» رئیس جمهور لبنان امروز شنبه سخنانی را در خصوص فعالیت‌های احزاب سنی در این کشور مطرح کرد. وی گفت: ما نمی‌خواهیم سران احزاب سنی فرایند سیاسی در کشور را تحریم کنند.

بر اساس این گزارش، رئیس جمهور لبنان در ادامه افزود: در صورتی که احزاب سنی فرایند سیاسی در کشور را تحریم کنند، لبنان یکی از اقشار تأثیرگذار خود را از دست می‌دهد. این مسأله تهدیدی برای جامعه لبنان به شمار می‌رود.

میشل عون در بخش دیگری از سخناشن به ضرورت تقویت روابط بیروت با کشور‌های عربی اشاره کرد و گفت: ما بر لزوم داشتن روابطی قوی‌تر با کشور‌های عربی تأکید داریم و اولویتمان نیز ثبات داخلی لبنان است.

گفتنی است، پیشتر «بها الحریری» برادر «سعد الحریری» نخست وزیر پیشین لبنان اعلام کرد که قصد دارد در انتخابات پارلمانی آتی در این کشور شرکت کند. این درحالی است که چندی پیش سعد الحریری از عرصه سیاسی کناره گیری کرده بود.

سعد الحریری نخست‌وزیر سابق، پس از یک سِری شکست‌های مالی و سیاسی در سال‌های اخیر، فعالیت‌های سیاسی خود را «تعلیق» کرد. برخی این استعفا را یک ضربه به انتخابات پارلمانی لبنان می‌دانند و اینگونه تفسیر کردند حال که لبنان در یکی از بدترین فروپاشی‌های اقتصادی در تاریخ معاصر بسر می‌برد، حریری که از سوی عربستان حمایت می‌شد، اعتراف کرد که در جلوگیری از سقوط لبنان به سمت یک فروپاشی اقتصادی ویرانگر شکست خورده است.

این دیدگاه هم وجود دارد که این اقدام حریری به معنای بایکوت انتخابات از سوی سُنی‌ها است و احتمال دارد انتخابات به تعویق بیفتد. این حرکت تنش‌های فرقه‌ای را شعله‌ورتر می‌کند. لازم به ذکر است، بنا بر اعلام مقامات لبنانی، انتخابات پارلمانی این کشور در تاریخ ۱۵ ماه مِی سال جاری میلادی (۲۵ اردیبهشت ماه) برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار