
برگزاری باشگاه کارآفرینان نوجوان برای فرزندان خانواده سازمان بهزیستی
مدیر کل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از برگزاری باشگاه کارآفرینان نوجوان برای فرزندان خانواده سازمان بهزیستی خبر داد.

وی توضیح داد: وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی دراین باشگاه که آموزش های آن برگرفته و بومی شده یک الگوی بین المللی است، به دنبال تقویت پنج مهارت اصلی برای تغییر رویکرد و نگرش نوجوانان به سوی نوآوری و کارآفرینی است.
سرهنگی افزود: در این باشگاه، مهارت های مشاهده، پرسش، آزمایش، شبکه سازی و تفکر خلاق به صورت تمرین و فعالیت های آموزشی به نوجوانان ارائه می شود.
مدیر کل دفترتوسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به هماهنگی ها و برنامه ریزی های انجام شده، این دوره آموزشی برای دختران نوجوان تحت پوشش سازمان بهزیستی نیز در هفته آینده برگزار می شود.
این باشگاه در روزهای پنج شنبه و جمعه 7 و 8 بهمن برای 15 نفر از نوجوانان پسر رده سنی 11 تا 17 سال تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور در محل مرکز رشد خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی بهزیستی برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.