به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، الهام پاوهنژاد، تئاتر «کافه پولشری» را بر اساس نمایشنامهای از آلن وتز، با ترجمه اصغر نوری و کارگردانی و بازی خودش، از ۲۲دیماه در میان استقبال بسیار خوب هنرمندان و مخاطبان در کافه گالری باروک به روی صحنه برده است. این نمایش که در روزهای پایانی هفته (چهارشنبه، پنجشنبه) اجرا میشود، به مدت یک هفته دیگر تمدید و در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۳بهمن و ۱۴بهمن میزبان علاقهمندان است.
«کافه پولشری» که پیشتر در مجموعه تئاتر شهر، پردیس تئاتر شهرزاد و خانه-موزه استاد انتظامی به روی صحنه رفته بود در سال ۱۳۹۸ به کشور استرالیا سفر کرد و با یک تور اجرایی در ۴شهر این کشور به روی صحنه رفت.
در «کافه پولشری» ماجرای زنی روایت میشود که به تنهایی مدیریت یک کافه را برعهده دارد و همزمان خاطرات و فراز و فرودهای زندگیاش را با تماشاگر به اشتراک میگذارد. الهام پاوهنژاد در این نمایش علاوه بر کارگردانی، به ایفای نقش نیز میپردازد. به گفته پاوه نژاد، ویژگی این نمایش که یک کار کافهای است، به گونهای است که در هر کافه، متناسب با شرایط آن مکان، میزانسنهایش عوض میشود.
نمایشی تکبازیگر که کاملاً به اجرای پاوهنژاد وابسته است و او میتواند با مهارتی متکی بر پیشینه طولانی تئاتریاش، به خوبی از پس نقش/ روایت برآید. بیان، کنش و لحن، سه عنصر اصلی نمایشیِ موفقیت حضورش به شمار میروند که توان انتقال همزمان شور و حسرت و شوریدگی را در قالبی عاشقانه و زنانه دارد. این هنرمند بزرگترین نکته نمایش «کافه پولشری» را غنیمت دانستن زمان برای گفتن نگفتهها میداند و یادآوری میکند که در روزگار حسرتبار و غمزده امروز، همه ما بیش از هر زمان دیگری به عشق نیاز داریم؛ احساسی که در کشاکش سختیهای روزمره اگر هم فراموش نشده باشد، ولی خیلی کمرنگ شده است.
از عوامل این نمایش میتوان به، «مجری طرح: نورالدین حیدری ماهر»، «برنامه ریز و دستیار کارگردان: رها شیرازی» / طراح لباس: گلناز گلشن / طراح گریم: سارا اسکندری / انتخاب موسیقی: علی بوستان / عکس و گرافیک: محمد صادق زرجویان / تبلیغات مجازی: امیر قالیچی (تیاتربازها) / اجرای لباس: شیدا مختاری فرد (آناجمزون) اشاره کرد.