کد خبر:۹۹۵۱۷۱
جعفرزاده خبر داد

عملیات آبرسانی به ۷ هزار و ۱۳۸ روستا آغاز شد

رییس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو از آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به ۷ هزار و ۱۳۸ روستا با جمعیت بیش از سه میلیون نفر در مدت ۳۰ ماه و با برآورد اعتباری ۱۹ هزار میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نیرو، میثم جعفرزاده صبح امروز در آئین بهره‌برداری از طرح‌های وزارت نیرو با حضور رئیس جمهوری در حوزه ستادی این وزارتخانه اظهار کرد: اگر قرار بود طبق سال‌های اخیر کار انجام شود قطعاً ده‌ها سال برای آبرسانی به مناطق محروم طول خواهد کشید.

وی از آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به ۷ هزار و ۱۳۸ روستا با جمعیت بیش از سه میلیون نفر در مدت ۳۰ ماه و با برآورد اعتباری ۱۹ هزار میلیارد تومان از طریق عقد قرارداد با قرارگاه امام حسن خبر داد.

رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو گفت: امروز عملیات اجرایی طرح‌های آبرسانی و جهادی در هفت هزار و ۱۳۸ روستای سراسر کشور و به صورت نمادین در ۵ استان از کل کشور شامل استان‌های سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، کرمان و خراسان جنوبی به صورت ویدئو کنفرانس آغاز شد.

جعفرزاده خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع دولت سیزدهم در آبرسانی مأموریت ویژه‌ای تعریف شد.

وی شورای جهاد آبرسانی را متشکل از خبرگان و متخصصان حوزه آب، خیرین حوزه آبرسانی، نهاد‌های مردمی و کمک‌رسان کشور و گروه‌های جهادی برشمرد و گفت: با تشکیل جلسه برای گروه‌ها و صدور احکام ویژه، کار در مرحله ابتدایی به پایان رسید و اقدام‌های جهادی وارد مرحله اجرایی شده است.

رئیس مرکز جهاد آبرسانی با بیان اینکه در ذیل شورای جهاد آبرسانی، مرکز جهاد آبرسانی در وزارت نیرو با مأموریت ویژه در حوزه آبرسانی در مناطق محروم شروع به‌کار کرد، گفت: با استفاده از ظرفیت قانون بودجه که در سال ۱۴۰۰ بود تفاهم‌نامه‌ای با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) امضا و ساماندهی گروه‌های جهادی در مجموعه وزارت نیرو و تشکیل مجمع خیرین آبرسان کشور انجام شد.

جعفرزاده گفت: کار با برخی از روستا‌ها با اولویت‌بندی روستا‌هایی که فاقد منابع تأمین آب بودند، برخی روستا‌هایی که دارای منابع آب ناپایدار بودند و برخی روستا‌هایی که دارای منبع آب، ولی فاقد کیفیت یا روستا‌هایی که دارای منبع تأمین آب و فاقد شبکه توزیع بودند، آغاز شد.

وی اجرای ۹ هزار و ۷۰ کیلومتر خط انتقال، اصلاح و توسعه شبکه آب روستایی به طول ۱۱ هزار کیلومتر، تأمین آب به ظرفیت ۶ هزار و ۲۱۶ لیتر در ثانیه، احداث یک هزار و ۱۲۶ باب مخزن به ظرفیت ۳۹۴ هزار و ۶۰۰ مترمکعب و احداث ۴۴۹ باب ایستگاه پمپاژ را به عنوان جزئیات پروژه‌ها عنوان کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار