آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۶۳۳۸
اعتراف صریح متجاوزان سعودی

انصارالله به قدرت منطقه‌ای تبدیل شده است

به دنبال حملات موفق انصارالله به عربستان و امارات، شبکه بلقیس وابسته به حزب اخوانی الاصلاح اعلام کرد که این جنبش، قدرتی منطقه‌ای است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از البوابه الاخباریه الیمنیه، رسانه‌های حزب یمنی الاصلاح وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی به قدرت انصارالله و نیرو‌های مردمی صنعا اعتراف کردند.

شبکه بلقیس وابسته به حزب اخوانی الاصلاح یمن با اشاره به ناتوانی ائتلاف سعودی در برابر انصارالله اعلام کرد که نیرو‌های سعودی در مقابله با حملات نیرو‌های صنعا به عمق استراتژیک عربستان ناکام ماندند. این شبکه به پیشروی‌های اخیر انصارالله در دو شهر نجران و جیزان در جنوب عربستان اشاره کرد.

در این گزارش آمده است: حملات مستمر نیرو‌های صنعا به عمق امارات و عربستان موید این است که این نیرو‌ها به قدرتی قابل اعتنا در منطقه تبدیل شده‌اند.

طبق این گزارش، صالح الجبوانی وزیر سابق در دولت منصورهادی رئیس جمهور فراری و مستعفی یمن سقوط کامل یک تیپ نظامی در جریان درگیری نیرو‌های صنعا در حومه شهر حرض در شمال غرب یمن را تأیید کرد.

گفتنی است انقلابیون یمن یکشنبه شب در جریان درگیری با مزدوران سعودی در شهر حرض در استان حجه موفق شد تمام مناطقی را که هفته گذشته از دست داده بودند بازپس بگیرد و شبی دردناک را برای ائتلاف سعودی رقم بزنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار