به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «احمد نوذری» درباره چرایی تصمیم اتحادیه برای کاهش کارمزد فروش آنلاین بلیت اتوبوس از۵ درصد به ۲ درصد افزود: در شرایطی که قیمت اتوبوس تا ۱۰ میلیارد تومان افزایش یافته است و هزینههای شرکتهای حملو نقلی به شدت زیاد شده، شرکتهای آنلاین فروش بلیت هم تا ۵ درصد کارمزد از محل فروش بلیت از شرکتهای حمل و نقلی دریافت میکنند.
وی افزود: در همین راستا کارگروه ترمینال غرب با هدف کنترل دریافت درصدهای هنگفت از روی بلیتها، جلسات متعددی را با شرکتهای فروش آنلاین برگزار کرد که همین امروز- دوشنبه- ۲۵ بهمن با حضور نماینده سازمان راهداری و حمل و نقل و جادهای این جلسه مجددا درحال برگزاری است.
به گفته نوذری از هر بلیت اتوبوس، شرکتهای فروش آنلاین تا ۵ درصد سود دریافت میکنند که فشار زیادی را به شرکتهای حملو نقلی وارد میکند و بر این اساس در ابلاغیه جدید، تصمیم بر آن شد تا این کارمزد به ۲ درصد کاهش پیدا کند.
وی توضیحداد: اکنون سه شرکت بزرگ فروش آنلاین بلیت اتوبوس با این ابلاغیه موافق هستند، اما برخی شرکتهای فروش آنلاین سفر، از صبح امروز بلیت فروشی را قطع کرده اند.
رییس کانون انجمنهای صنفی شرکتهای حمل ونقل مسافر ادامه داد: به دلیل تقاضای بالای خرید اینترنتی بلیت اتوبوس، با ۲ درصد کامزد هم سود مناسبی برای این پلتفرمها میماند، اما برخی شرکتها با تصمیم کارگروه مخالف هستند.
گفتنی است که شرکتهای اسنپتریپ و مستربلیت و علی بابا که تا ۷۰ درصد بازار فروش آنلاین بلیت اتوبوس را در اختیار دارند از امروز در هیچ مسیری از مبدا تهران بلیت اتوبوس نمیفروشند.