همايش شكوه هجرت در دانشگاه اصفهان برگزار شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، در اين همايش كوچك زاده، نماينده مردم تهران طي سخناني با تاكيد بر اينكه جوانان بايد به بعد معنوي وجود خويش توجه كامل داشته و آن را از نظر دور نكنند عنوان كرد و گفت: همانگونه كه جسم مادي شما نيازمند پرورش يافتن و لذت بردن است، بايد در رشد و نمود معنوي خود نيز كوشا باشيد تا مورد توجه امام زمان قرار گيريد.
وي سپس كار براي خدا و استقامت در اين راه را عامل خروج انسان از تاريكي طبيعت و ماده به سوي انتهاي مسير انسانيت قلمداد كرده و اعتقاد به حضور خدا در هم عرصه هاي زندگي را رشد دهنده و تعالي بخش معرفي كرد.
وي ولايت پذيري و گوش به فرمان امام بودن را نتيجه موفقيت جوان ها در انقلاب اسلامي و سال هاي دفاع مقدس دانسته و به جوانان توصيه كرد: خلاف بعضي ها كه فقط ادعاي اصولگرايي را دارند به عمق صحبت هاي مقام معظم رهبري مخصوصاً سخنان ايشان در قم توجه كرده و راهبردهاي ايشان را در كارها و برنامه ريزي هاي خود به كار بندند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي اردوهاي جهادي را پرورش دهنده روح و روان جوانان عنوان كرد و اهتمام به آزادي دانشجويان سرمايه اي دانست كه ديگران به آن غبطه مي خورند.
وي بااشاره به اينكه لذت هاي مادي دنياي را زودگذر و فاني و لذت ارتباط با حق را متعالي ارزيابي نموده و از جوانان خواست تا هدف هاي والا را در برنامه هاي خود مد نظر قرار دهند.
سردار سلماني فرمانده سپاه صاحب الزمان نيز در اين همايش رهاورد مكاتب فرهنگي غرب و شرق براي جهان را تباهي و ويراني عنوان كرد كه در داخل كشورشان عده اي از مردم از فقر و گرسنگي رنج برده و معدودي از انها ثروت هاي كلان ميلياردي دارند.
وي تاكيد كرد: سردمردار قدرت در دنيا آمريكاست كه امروز با وضعيت رقت بار اقتصادي دست و نپجه نرم مي كند اما با اين وجود از ديگر كشورها مي خواهد كه نسخه او را در جامعه خود اجرا كنند.
سردار سليماني در ادامه گفتمان انقلاب اسلامي را تفكر انقلابي و بسيجي عنوان كرد: سبك جديد دفاعي مبتني بر نبرد علوي و عاشورايي را به جهان عرضه كرده و نمونه آن نبرد 33 روزه حزب الله و 22 روزه حماس در برابر رژيم اشغالگر قدس است.
وي اردوهاي جهادي راتلاش براي معرفي تفكر انقلاب و اسلامي ناب و تفكر سازنده و پيش برنده اي دانست كه اگر پياده شود انسان ها را به رشد و آزادي مي رساند.
فرمانده سپاه صاحب الزمان همچنين اين اردوها را معرف تفكر اسلامي و زنده كننده جهاد سازندگي ابتداي انقلاب دانسته و خاطرنشان كرد: تلاش فراوان نسل جوان فكور، توانا پر نشاط، متدين،انقلابي و ولايتمدار باعث انتشار اين طرز فكر در اقصي نقاط كشور مي شود.
مسئول سازمان بسيج دانشجويي استان اصفهان نيز ضمن اعلام اين نكته كه بسيج دانشجويي استان اصفهان با سازماندهي بيش از 60 گروه جهادي و 150 هزار نفر روز كار جهادي در محروميترين نقاط كشور و استان تواغنسته است تا حدودي زياد به منويات مقام معظم رهبري در اين زمينه عمل نمايد تشكيل اردوهاي جهادي را تلاش جهت نشان دادن كارآيي نظام اسلامي دانسته و گفت: دوستان بسجي دانشجويي به عرصه اي وارد شده اند كه دشمن مي خواهد نظام را متهم به ناكارآمدي كند وآنها با نگاه عميق و دقيق به طرح و برنامه دشمن به دفاع از توانمندي ها و كارآمدي اين نظام مقدس و تبليغ و عمق بخشي به آن وارد عمل شده اناد.
لازم به ذكر است در اين نشست اردوهاي جهادي حسن كامران، نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي و تعداد زيادي از مسئولان لشكري و كشوري از جمله روساي دانشگاه هاي استان حضور داشتند./انتهاي پيام/