آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۸۰۳۳

جزئیات محدودیت سفر‌های نوروزی ۱۴۰۱

دبیر کمیته امنیتی، انتظامی ستاد ملی کرونا درباره نحوه اعمال محدودیت‌ها در ایام نوروز ۱۴۰۱، گفت: ملاک این است که افراد واکسن زده باشند و بیمار نباشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین قاسمی، دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا درباره اعلام جدیدترین محدودیت‌های کرونایی در کشور اظهار کرد: محدودیت‌های کرونایی از جلسه ۱۰۴ ستاد ملی کرونا تصویب و اعمال شده است و در جلسه‌های ۱۰۶ و ۱۰۷ ستاد ملی کرونا نیز تمدید شده است.

وی افزود: اخیرا رئیس جمهور دستوری صادر کرده اند و خواستار بازنگری مجدد در رنگ بندی‌ها و اعمال محدودیت مرتبط با آن متناسب با مدیریت هوشمند و واکسیناسیون شده‌اند، این موضوع روز گذشته در جلسه کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی بررسی و مقرر است فردا نیز در جلسه رووسای کمیته‌های تخصصی دفتر معاون اول رئیس جمهور، مطرح خواهد شد، اگر نهایی شود روز شنبه در ستاد ملی کرونا مطرح و تصمیم گیری می‌شود.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا به اعمال محدودیت‌ها در برخی طیف‌های جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: محدودیت‌ها در ۵ حوزه کارکنان، اصناف، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی و تردد‌ها است، اما این محدودیت‌ها به شکل گذشته و به مانند آبان سال ۹۹ که محدودیت‌های سختگیرانه‌ای داشتیم، نیست و متناسب با بحث مدیریت هوشمند در بستر سامانه و واکسیناسیون تغییرات اعمال می‌شود.

وی درباره نحوه اعمال محدودیت‌ها در ایام نوروز ۱۴۰۰ گفت: محدودیت‌های کرونایی در ایام نوروز به همین مسائل مربوط می‌شود، ملاک این است که افراد واکسن زده باشند و بیمار نباشند، در این صورت می‌توانند با خودرو‌های شخصی و یا حمل و نقل عمومی به استان‌های کشور سفر کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار