کد خبر:۹۹۸۶۱۸
احمد وحیدی عنوان کرد؛

اهمیت افزایش فعالیت بازارچه‌های مرزی برای مرزنشینان

وزیر کشور گفت: فعال شدن بازارچه‌های مرزی، اقدام خوبی است که در این چند ماهه اخیر اتفاق افتاده و برای معیشت مرزنشینان بسیار ارزش دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد وحیدی وزیر کشور، در حاشیه بازدید از پایانه و بازارچه مرزی «کوهک» در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پایانه مرزی کوهک سراوان ظرفیت مناسبی برای برای تجارت با کشور پاکستان دارد و در این راستا در ماه‌های اخیر تلاش خوبی برای توسعه این بازارچه انجام شده است.

وزیر کشور افزود: زمینه صادرات از طریق پایانه مرزی کوهک باید فراهم شود و در این راستا در ماه‌های اخیر عملیات ساخت محوطه این بازارچه و پایانه انجام شده است.

وی بیان کرد: پاکستان به عنوان کشور دوست و همسایه ما فرصت مناسبی برای رونق تجارت در منطقه است و در این راستا مسئولان سیستان و بلوچستان تلاش خواهند کرد با فراهم ساختن زیرساخت‌های لازم در پایانه‌ها و بازارچه‌های مرزی زمینه رونق تجارت در منطقه را رقم بزنند و امیدواریم زمینه‌های توسعه هرچه بیشتر تجارت با تلاشی که طرف پاکستانی انجام خواهد داد، فراهم شود.

وحیدی افزود: فعال شدن بازارچه‌های مرزی، اقدام خوبی است که در این چند ماهه اخیر اتفاق افتاده و برای معیشت مرزنشینان بسیار ارزش دارد. روان سازی و بهبود شرایط این بازارچه‌ها در دستور کار مقامات استانی است که ان شاء الله شرایط آن بهتر هم خواهد شد.

وزیر کشور با اشاره به بازدید از پایانه مرزی میرجاوه اظهار کرد: بر اساس گزارش‌هایی که ارائه شد، مشکلی در تردد‌ها نیست و امیدواریم که مرزنشینان ما که از بازارچه‌ها استفاده می‌کنند بتوانند نسبت به تقویت معیشت خود اقدام کنند.

وحیدی یادآور شد: ایجاد و راه اندازی بازارچه‌ها منوط به آمادگی طرف خارجی است، ایران این آمادگی را دارد و تفاهمنامه ایجاد ۶ بازارچه هم موجود است که سه بازارچه در حال حاضر فعالیت دارند.

وی خاطرنشان کرد: پس از رسیدن این بازارچه‌ها به شرایط مناسب، سه بازارچه دیگری که با پاکستان تفاهم شده است نیز دایر خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار