کد خبر:۹۹۸۶۵۲
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان:

۷۶ نفر از اراذل همدان دستگیر شدند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان از اجرای طرح ۷۲ ساعت برای برخورد سریع و قاطعانه با اوباش خبر داد و گفت: در اجرای این طرح ۷۶ نفر از اراذل دستگیر شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن خانجانی موقر از انجام طرح تشدید مبارزه با اراذل و اوباش در همدان خبر داد و گفت: در این طرح ۷۲ ساعته که با همکاری تنگاتنگ دادستان‌های شهرستان‌ها و هدایت عملیاتی معاون عملیات ناجای استان انجام گرفت؛ در نهایت با دستگیری ۷۶ نفر از اراذل، ۲۰ قبضه سلاح گرم شامل سه قبضه سلاح کمری و ۱۷ قبضه سلاح شکاری کشف و ضبط شد.

وی با اعلام اینکه در این اجرای طرح مقابله با اراذل، تعداد ۱۴۰ قبضه انواع سلاح سرد شامل قمه و شمشیر و ۲۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل شیشه، هروئین و تریاک نیز کشف و ضبط شد، عنوان کرد: در این راستا، تعداد ۸۳۵ بطری مشروبات الکی خارجی و ۳۴۵ لیتر مشروبات الکلی دست ساز داخلی، یک هزار و ۸۰۰ قطعه انواع تجهیزات ماهواره و ۳۴۵ هزار و ۴۳۲ عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز کشف شد.

دادستان همدان با بیان اینکه در این مدت همچنین قاتل و همدستان حادثه اخیر شهرستان نهاوند شناسایی و دستگیر شدند، از کشف یک انبار سیب زمینی احتکار شده، در حدود ۳ هزار و ۵۰۰ تن به ارزش ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار