آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۸۷۲۵
سرهنگ گودرزی تشریح کرد

روش تشخیص پیامک‌های جعلی

رئیس پلیس فتای پایتخت روشی برای شناسایی پیامک‌های جعلی سازمان‌ها و نهاد‌ها را در اطلاع رسانی‌های پیامکی تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ داود معظمی گفت: سازمان‌ها و نهاد‌های خصوصی و دولتی از شماره تلفن‌های پوششی موسوم به «number mask» برای اطلاع رسانی و ابلاغیات استفاده کرده و به هیچ عنوان از شماره تلفن‌های شخصی استفاده نمی‌کنند.

وی افزود: سرشماره‌های ماسک بعد از طی فرآیند قانونی به نهاد‌ها و شرکت‌های بزرگ داده می‌شود و احتمال جعل آن‌ها نیست.

رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: هم وطنان توجه داشته باشند در صورت دریافت این چنین پیامک‌ها، عجولانه عمل نکرده و اقدام به ثبت نام و ارسال اطلاعات هویتی خود نکنند.

سرهنگ گودرزی در پایان تاکید کرد: به هیچ وجه روی لینک‌های ارسالی در این پیامک‌ها کلیک نکنید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار