در «راس یک» مطرح شد؛ از مدیریت بارش‌های زمستانی تا کالابرگ ۱.۳ میلیونی در برابر موج گرانی + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۱۹۳۲

در «راس یک» مطرح شد؛ از مدیریت بارش‌های زمستانی تا کالابرگ ۱.۳ میلیونی در برابر موج گرانی + فیلم

برنامه «راس یک» در جدیدترین قسمت خود به بررسی مهم‌ترین موضوعات روز پرداخت؛ از برنامه‌ریزی برای مدیریت بارش‌های زمستانی و چالش‌های پیش‌رو تا موضوع کالابرگ ۱.۳ میلیونی و تأثیر افزایش قیمت‌ها بر معیشت مردم.
148

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ درمجله «رأس یک» SNNTV امروز به موضوعات مختلفی از جمله بارش های زمستانی و کالابرگ و دیگر موضوعات روز پرداخته شد.

از مرداد تا مهر، دو سیلاب؛ مسئولان گلستان برای مدیریت بارش‌های زمستانی چه خواهند کرد؟

محمدصدیق پهلوانی‌نیا، خبرنگار SNNTV در مجله خبری راس یک نوشت: ۸ مرداد، سیلاب در بندرگز مسیر آب را تغییر داد و به راه‌آهن و بخشی از فضای شهری آسیب زد. آن زمان مسئولان یکی از دلایل وقوع سیلاب را وجود شاخ‌وبرگ و تنه درخت در مسیر رودخانه‌ها اعلام کردند و از اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار این اتفاق گفتند.

وی افزود: حالا در مهرماه، بارش شدید باران آب را وارد مسیر روستا کرده و تصاویر مراوه‌تپه، نگرانی‌ها درباره تکرار سیلاب‌ها را بیشتر کرده است.

این خبرنگار SNNTV گفت: بارش‌های شدید و تغییرات اقلیمی قابل کنترل نیست، اما عوامل انسانی و زیرساختی قابل مدیریت است.

وی در ادامه گفت: مطالبه مردم از مسئولان گلستان روشن است؛ پیش از رسیدن زمستان، درباره لایروبی، اصلاح مسیر آب و رفع موانع شفاف بگویند و مشخص کنند طی ماه‌های آینده چه اقداماتی در کدام مناطق استان انجام خواهند داد؟

کد ویدیو

کالابرگ ۱.۳ میلیونی در برابر گرانی ۶۷ درصدی؛ سهم واقعی سفره خانوار چقدر است؟

آرین فضلی، خبرنگار SNNTV در مجله خبری راس یک گفت: کالابرگ قرار است ۳۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کند و اعتبار آن به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان برسد؛ اما همزمان هزینه سبد ۱۱ قلم کالای اساسی از دی‌ماه ۱۴۰۴ تا مردادماه امسال ۶۷ درصد بیشتر شده است. برآوردها نشان می‌دهد برای حفظ قدرت خرید همین سبد، حدود یک میلیون و ۸۶۰ هزار تومان اعتبار لازم است؛ یعنی حتی با افزایش جدید، حدود ۵۶۰ هزار تومان با رقم موردنیاز فاصله وجود دارد.

وی افزود: حالا سوال مشخص از دولت این است که با اعتبار یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی، در شرایطی که هزینه کالاهای اساسی ۶۷ درصد افزایش پیدا کرده، قرار است دقیقا کدام بخش از سبد واقعی خانوار پوشش داده شود؟

کد ویدیو
برچسب ها:
راس یک
پربازدیدترین آخرین اخبار