حاجی صادقی: دشمن بیخود می گوید که تنگه هرمز باز است / جانفدایان تجلی قدرت ایران است + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۳۰۶۴
در پاسخ به خبرنگار SNNTV

حاجی صادقی: دشمن بیخود می گوید که تنگه هرمز باز است / جانفدایان تجلی قدرت ایران است + فیلم

حجت الاسلام حاجی صادقی در آیین گرامیداشت شهدا و جانبازان سه جنگ تحمیلی و کودتای دی‌ماه گفت: دشمن بیخود می گوید که تنگه هرمز باز است.
حاجی صادقی

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ آیین گرامیداشت شهدا و جانبازان سه جنگ تحمیلی و کودتای دی‌ماه با عنوان «سرو‌های سرفراز» امروز چهارشنبه ۸ مهر ساعت ۱۵ آغاز شد.

مسئولان کشوری و لشکری مهمانان این برنامه هستند.

این مراسم در حسینیه فاطمه الزهرا، واقع در میدان سپاه، خیابان پادگان ولی عصر برگزار شد.

حجت الاسلام حاجی صادقی در پاسخ به خبرنگار SNNTV در مورد اظهار دشمن درمورد باز بودن تنگه هرمز گفت: بیخود می گویند که تنگه هرمز باز است.

کد ویدیو

جانفدایان تجلی قدرت ایران است/ ملتی که اهل قیام اند شکست ندارند

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در جمع خبرنگاران گفت: جانفدایان آمادگی خود را اعلام کردند و الان آموزش های لازم را برای حضور در میدان می بینند.

کد ویدیو
 

حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اظهار کرد: تمام دنیای استکبار، همه نوکرانشان، جریان نفاق و همه وابستگانشان در سال ۱۴۰۴جنگ احزاب درست کردند. گفتند این انقلاب اگر بماند ما را نابود می‌کند همه دست به دست هم دادند تا این نظام را از درون و بیرون بشکنند.

وی اضافه کرد: شهدای شما خونشان با شهدایی که در فتنه بزرگ به شهادت رسیدند و شهدایی که به دست استکبار و رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند در آمیخته است.

حاجی‌صادقی افزود: در چنین جنگی آمده بودند سفره اسلام و انقلاب را جمع کنند؛ آیا توانستند اراده امت ما را بشکنند. آمده بودند ظرف دو سه روز کار را تمام کنند. ۲۱۶ روز است در باتلاقی گیر کردند که هیچ راه خلاصی نداشته و به لطف الهی در این باتلاق آنها را غرق خواهیم کرد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران یادآور شد:‌ در زندگی هیچ پیامبر و امامی چنین بعثتی وجود ندارد تنها یک مشابه می‌توانیم برای بعثت این روزها و این ۲۱۶ روز بیان کنیم آن هم بعثت قبل از انقلاب خود این مردم است که در سال ۵۶ شروع شد و طی یک سال رژیم ستمشاهی را نابود کرد. این بعثت، این حرکت، این ایستادگی، این مقاومت و این ولایت مداری قطعا دشمن را خواهد شکست.

وی یادآور شد: همه هدف استکبار و دشمنی آمریکا برای این است که یک بار دیگر ما را حرف گوش کن خودش بکند. آمریکا می‌گوید من نه با انرژی هسته ای شما یا هیچ مسئله شما مشکل ندارم فقط فرمان مرا ببرید! اما ما پذیرفته‌ایم تابع ولایت خدا، امر خدا، امر ولی خدا باشیم و با طاغوت بجنگیم.

حاجی‌صادقی با بیان اینکه انقلاب اسلامی آمده است زمینه های ظهور را فراهم کند، با ذکر جمله‌ای از رهبر شهید انقلاب گفت: امام شهید فرمودند ظهور بی‌مقدمه نمی‌شود، باید زمینه‌های فراهم شود. باید جامعه به پا خیزد و نشان دهد که با این ذخیره خدا، حجت بلافصل الهی و آخرین امام معصوم آن نخواهد کرد که با یازده امام قبلی کردند. انقلاب اسلامی و امت اسلامی ما شایستگی، ولایت مداری و در رکاب نایب امام زمان بودن را به خوبی از خودش نشان داد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اضافه کرد: ما در اوج پیروزی هستیم. دشمن با جنگ شناختی شکست و ذلت و خواری خود را پنهان نکند. ایرانی که آنها می‌خواستند نابودش کنند امروز نه یک چهار ابرقدرت بلکه بزرگترین ابرقدرت تاثیر گذاری‌ است که قلوب همه ملت ها را تصرف کرده و به لطف الهی تا تمام کاخهای کاخ نشینان اعم از شیخ نشینان وابسته نوکر گرفته تا اربابانشان را ویران نکند آرام نمی‌گیرد و از انتقام خون امام شهید، فرماندهان شهید و زن و بچه های مظلوم شهید هرگز کوتاه نخواهد آمد.

پربازدیدترین آخرین اخبار