سرانه مدارس فني و حرفه‌اي نسبت به سال گذشته افزايش يافت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۰۹۳
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش:

سرانه مدارس فني و حرفه‌اي نسبت به سال گذشته افزايش يافت

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: سرانه مدارس فني و حرفه‌اي نسبت به سال گذشته يك و نيم برابر رشد داشته است.
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، ابراهيم سحرخيز اظهار داشت: امسال سرانه مدارس فني و حرفه‌اي 25 هزار تومان تعيين شده است كه اين ارقام حاكي از افزايش يك و نيم برابري اين سرانه نسبت به سال گذشته است، اما در عين حال و به دليل اينكه هنرستان‌ها هزينه بر هستند بايد شاهد رشد سرانه ها در آينده باشيم.
 
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: دوره‌هاي مختلف تحصيلي، سرانه متفاوت دريافت مي‌كنند؛ به طوري كه سرانه مقطع متوسطه نظري نسبت به مدارس فني و حرفه‌اي كمتر است.
 
وي با اشاره به بالا بودن هزينه مدارس فني و حرفه‌اي و هنرستان ها تصريح كرد: كارگاه‌ها، تجهيزات و كالاهاي مصرفي هنرجويان بسيار گرانقيمت است؛ به طوري كه اگر سرانه اين مدراس چندين برابر هم افزايش پيدا كند باز هم پاسخگو نيست.
 
سحرخيز در پايان خاطرنشان كرد: از سازمان‌هاي مختلف تقاضاهايي مبني بر اينكه در تجهيز و ساماندهي مراكز فني و حرفه‌اي و هنرستان‌ها، آموزش و پرورش را همراهي كنند، وجود دارد؛ ضمن اينكه در سال تحصيلي جاري براساس توافقات انجام شده، 12 درصد اعتبارات استاني به تجهيز هنرستان‌ها اختصاص مي يابد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار