آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۲۷۴۸
مرتضوی:

هدف دولت در سفرهای استانی تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است

معاون اجرایی رییس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری تاکید کرد: هدف اصلی دولت در سفرهای استانی، تصمیم‌گیری برای تکمیل و بهره‌برداری طرح‌های نیمه‌تمام است.
هدف دولت در سفرهای استانی تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید صولت مرتضوی شامگاه دوشنبه در جمع مسوولان شهرستان فارسان تاکید کرد: در سفرهای نخست دولت به استان‌ها، پیش‌بینی اعتبار برای طرح‌های دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در لایحه بودجه که دولت تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد، هدف‌گذاری برای رشد هشت درصدی شده که دولت منابع لازم برای تحقق این امر را پیش‌بینی کرده که در این مسیر ۲ بحث شامل هدفمندسازی یارانه‌ها با هدف اشتغال‌زایی و رفع مشکلات اقتصادی مردم مورد توجه قرار گرفته است.

مرتضوی در ادامه به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام "تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین" اشاره و تصریح کرد: رهبر انقلاب اسلامی  در سال‌های اخیر به مساله تولید تاکید و توجه ویژه داشته‌اند.

وی تولید را امری نجات‌بخش و رهایی‌بخش دانست و یادآور شد: توجه به مساله تولید باعث رهایی ملت‌ها از استکبار، استثمار و استعمار می‌شود.

وی کسب عزت و افتخار و ضمانت در استقلال کشورها را از دستاوردهای توجه به مساله تولید برشمرد و گفت: کشورهایی دارای زیرساخت‌ها و شاخص‌های برتر تولید، توانسته‌اند استقلال اقتصادی خود را حفظ کنند.

مرتضوی به تلاش استکبار جهانی برای تسلط بر کشورها به‌ منظور تسخیر تولید و به زیرسلطه کشیدن اقتصاد جوامع اشاره و تاکید کرد: در همین راستا رهبر معظم انقلاب اسلامی به مساله تولید اهتمام ویژه دارند و امسال فرمودند که تولید باید با محوریت دانش‌بنیان بودن شکل بگیرد.

وی افزود: دانش‌بنیان بودن در تولید، به‌ معنای توجه به علوم نوین، دانش روز، افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها، رشد درآمدها و افزایش بازدهی است.

مرتضوی تصریح کرد: توجه به تولید مبتنی بر مؤلفه‌های دانش‌بنیان، باعث رشد بهره‌وری، افزایش بازدهی در تولید و تحقق اهداف شعار امسال می‌شود.

به گزارش ایرنا، فارسان در ۳۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار