کد خبر:۱۰۰۲۹۱۲

امیرعبداللهیان راهی بیروت شد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در ر‌أس هیأتی دیروز (چهارشنبه) سوم فروردین ماه ۱۴۰۱ به دمشق سفر کرد دقایقی قبل دمشق پایتخت سوریه را به مقصد بیروت پایتخت لبنان ترک کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در ر‌أس هیأتی دیروز (چهارشنبه) سوم فروردین ماه ۱۴۰۱ به دمشق سفر کرد و با مقامات عالیرتبه این کشور دیدار و گفتگو کرد، دقایقی قبل دمشق پایتخت سوریه را به مقصد بیروت پایتخت لبنان ترک کرد.

این دومین سفر امیرعبداللهیان به لبنان بعد از تصدی سمت وزارت خارجه است.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از سفر به مسکو و رایزنی با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود، ۱۴ مهر ماه ۱۴۰۰ به لبنان سفر کرد. امیرعبداللهیان در این سفر با مقامات و شخصیت‌های لبنان موضوعات روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

امیرعبداللهیان در بدو ورود به بیروت در جمع خبرنگاران ضمن تبریک تشکیل دولت جدید در لبنان به مردم بزرگ و مقاوم این کشور گفت: من به همراه همکارانم در بیروت هستیم تا با صدای بلند اعلام کنیم که جمهوری اسلامی ایران به حمایت‌های خود از لبنان ادامه خواهد داد. ما برای شکستن تحریم‌های لبنان با تمام توان در کنار مردم لبنان خواهیم ماند. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۳۱ شهریور ماه در پیامی به همتای لبنانی تشکیل دولت لبنان را گام مهمی برای عبور از مشکلات و تحقق آمال و آرزو‌های ملت مقاوم لبنان خواند و گفت: ایران همواره در کنار ملت و دولت این کشور خواهد بود.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۶ مهر ماه با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفرش به بیروت و رایزنی با مقامات لبنانی در توئیتی نوشت: گفتگو‌های مهمی با مقامات عالیرتبه، روسای احزاب و نخبگان لبنان داشتم. ساعات مفیدی هم با دبیرکل حزب الله به رایزنی گذشت. تشکیل دولت جدید را به همه لبنانی‌ها تبریک گفتم. زمینه توسعه همکاری‌ها فراهم است. در روز‌های سخت، آماده حمایت و یاری لبنان هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار