آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۴۱۹۳
خطری که فعلا از بیخ گوش اقتصاد ایران گذشت

اعتراض کارشنــاســان نتیــجه داد؛ کنســرسیـــــوم خــــریـــــد خودروســـازان عقـــــب نشســـت

انتظار بدنه کارشناسی این است که دولت محترم با دقت عمل و بدون درگیر شدن در حواشی اقدام به عرضه سهام مردم در خودروسازی‌ها به شرکت‌های ذیصلاح و خود مردم نماید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به دنبال انتشار خبر تشکیل کنسرسیوم بخش خصوصی برای خرید سهام خودروسازان و جلسه اواخر سال ۱۴۰۰ این کنسرسیوم با معاون اول رئیس جمهور که واکنش تند کارشناسان را در پی داشت کنسرسیوم متشکل از گروه‌های میهن، زرماکارون، گلرنگ و ماموت اعلام کرد هیچ گونه تصمیمی جهت خرید سهام دو شرکت خودرویی سایپا و ایران خودرو نداشته و ندارد. لازم به ذکر است در گفتگو‌های تفصیلی با بسیاری از کارشناسان و اساتید اقتصادی ابعاد این تصمیم نادرست بر ساختار خصوصی سازی و همچنین شرکت‌های خودروساز را مورد بررسی قرار داده بودیم که در پرونده ویژه: خصوصی‌سازی مساله‌دار ایران‌خودرو و سایپا قابل دسترسی است. انتظار بدنه کارشناسی این است که دولت محترم با دقت عمل و بدون درگیر شدن در حواشی اقدام به عرضه سهام مردم در خودروسازی‌ها به شرکت‌های ذیصلاح و خود مردم نماید و انتظار این است که قوه قضاییه نیز روند واگذاری و تشخیص اهلیت را با حساسیت انجام دهد. قطعا واگذاری سهام خودروسازان به شرکت‌های بی ربط و غیر متخصصی مانند زرماکارون-گلرنگ-میهن و ماموت می‌توانست خسارت‌های جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

متن این تکذیبیه به شرح زیر است: «در سال گذشته کنسرسیومی متشکل از گروه‌های مهین، زر، گلرنگ و ماموت با هدف توسعه صادرات محصولات شرکت‌های زیر مجموعه تشکیل گردید.

به منظور تحقق هدف تشکیل این کنسرسیوم مطالعات اولیه در کشور‌های هدف در حال انجام است.

در روز‌های پایانی سال گذشته خبری با عنوان تصمیم کنسرسیوم برای خرید سهام شرکت‌های ایران خودرو و یا سایپا منتشر گردید که بدین وسیله ضمن اعلام عدم صحت خبر، اعلام می‌دارد که این کنسرسیوم هیچ گونه تصمیمی جهت خرید سهام این دو شرکت خودرویی نداشته و ندارد.»

منبع: رادار اقتصاد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار