آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۴۲۶۵
استاندار سیستان و بلوچستان:

دانشگاه‌ها پشتیبانی علمی و ارائه طرح برای حل معضلات استان داشته باشند

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دانشگاه‌ها و پژوهش‌های علمی و میدانی از ظرفیت‌هاست استان است، گفت: دانشگاه‌ها پشتیبانی علمی و ارائه طرح و مدل برای حل معضلات داشته باشند.

اماده///دانشگاه‌ها پشتیبانی علمی و ارائه طرح برای حل معضلات استان داشته باشند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده؛  افزود: در حوزه هنر نیز باید مستندهای فاخری برای اطلاع‌رسانی و تنویر افکار مردم در حوزه آسیب‌های اجتماعی در استان تهیه شود.

استاندار گفت: اشتغال و توانمندسازی مهمترین راهکار برای مقابله بامعضلات و آسیب‌های اجتماعی در این استان است و اگر بتوانیم بستر اشتغال را فراهم کنیم قطعاً از معضلات کاسته می‌شود.

وی فقر، حاشیه‌نشینی، اعتیاد، مواد مخدر، بزهکاری‌های اجتماعی، زنان بی سرپرست و بدسرپرست، بازماندگان از تحصیل، قاچاق سوخت و قاچاق انسان را از شاخص‌ترین آسیب‌های اجتماعی استان عنوان کرد و اظهارداشت: برای این معضلات راهکار مشخص و تدوین شده ارائه شود.

مدرس خیابانی راهکار دوم بعد از فراهم کردن اشتغال برای مقابله با آسیب‌ها را فراهم کردن زمینه ورزش برای جوانان عنوان کرد و ورزش را گام مهمی در کاستن از انواع معضلات دانست و افزود: علاوه بر فضاهای ورزشی، فضاهای خالی بلااستفاده ادارات نیز باید در حوزه ورزش و اشتغال بکار گیری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه گروه‌های جهادی و سمن‌ها را ظرفیت مهمی برای حل آسیب‌ها و کاستن از آن عنوان کرد و ادامه داد: مدیران موظفند روان‌سازی، تسهیل، حمایت و ایجاد بستر و زمینه برای کارکرد گروه‌های جهادی را فراهم کنند.

مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: ائمه جمعه در استان فوق‌العاده تاثیرگذارند و در مقایسه با سایر مناطق در این استان ائمه جمعه و بزرگان طوایف تاثیرگذاری فوق‌العاده دارند و ائمه جمعه باید به عنوان رابط کمیسیون اجتماعی و مردم این آسیب‌ها را از تریبون‌های نماز جمعه به مردم آموزش و اطلاع رسانی کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: کمیسیون اجتماعی را باید از سبک یک کمیسیون تشریفاتی خارج کنیم و در هر جلسه با دستور کار مشخص، برای مسائل و موضوعات یک راهکار و برنامه ارائه دهیم  و با تسلط بر آمار مربوطه و همچنین تهیه اطلس آسیب‌های اجتماعی در نقاط مختلف استان به سمت حل مساله برویم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار